Pametne ure
31.03.2023 20:22

Deli z drugimi:

Share

Kako povezati uro Huawei Watch GT 3 Pro s katerimkoli telefonom?

Pametne ure smo sprejeli z odprtimi rokami. Ker se vse bolj zanašamo na njihove zmogljivosti, je toliko bolj pomembno, da nudijo popolno izkušnjo ne glede na znamke telefonov, s katerimi so povezane.

Izdelovalci pogosto prilagodijo pametne ure za delovanje z njihovimi modeli pametnih telefonov. Nekaterih zato sploh ni mogoče povezati z napravami tekmecev oziroma povezane z njimi ne nudijo nekaterih funkcij. Dostikrat tistih, ki so uporabnikom najbolj zanimive. Huawei ne sodi mednje. Nasprotno. Ena od odlik, ki seveda še zdaleč ni edina, je delovanje v okolju obeh priljubljenih mobilnih operacijskih sistemov. Edino, kar mora uporabnik narediti, da bi začel uporabljati pametno uro Huaweia v povezavi s telefonom druge blagovne znamke, je, da nanj namesti aplikacijo Huawei Health. Kako to storite?

V okolju iOS samo en način

V okolju sistema iOS je na voljo samo ena pot, ki je obenem tudi najbolj preprosta. Huawei Health poiščete v trgovini z mobilnimi aplikacijami in jo namestite na svoj pametni telefon. Nato jo zaženite in sledite navodilom, da boste uspešno z njim povezali pametno uro Huawei.

Android nudi dve poti

Imetniki telefonov z operacijskim sistemom Android imajo na voljo več načinov za namestitev aplikacije Huawei Health.

Način 1:

Najbolj preprosto je, da s pametnim telefonom preberete optično kodo (koda QR) na škatli pametne ure in nato sledite navodilom na zaslonu. Naslednja možnost je prenos aplikacije Huawei Health preko brskalnika. Vpišete naslov spletne strani o aplikaciji v brskalniku telefona ali osebnega računalnika. V primeru zadnjega se na zaslonu pokaže koda QR, ko kazalnik miške premaknete na polje »Install Now«. Od tu naprej je postopek vedno enak, ne glede na znamko telefona.

Odpre se novo okno, kjer izberete možnost »Namestitev preko brskalnika«. Na večini telefonov boste zdaj prejeli obvestilo, da je datoteka morda škodljiva. Kar brez strahu, saj je preverjeno varna. Izberite »Prenos«, počakate, da se dokonča in nato »Odpri«. Če še niste dovolili nameščanj aplikacij mimo uradne trgovine, potem to storite v naslednjem koraku. Zdaj samo še potrdite polje »Namesti« in počakajte, da se aplikacija namesti. Odprite jo in se vanjo prijavite s svojim računom Huawei (Huawei ID).

Način 2:

Obstaja še ena možnost, ki je uporabna predvsem takrat, ko potrebujete še katero od odličnih aplikacij Huaweia. Na telefon s sistemom Android lahko namestite aplikacijo Huawei AppGallery. Ko odprete internetno stran v brskalniku, imate v zgornjem desnem kotu možnost »Prenesi AppGallery«. Po tem koraku je postopek nameščanja zelo podoben opisanemu postopku namestitve aplikacije Huawei Health. Ko je trgovina nameščena, aplikacijo preprosto poiščete in namestite.

Ko je aplikacija Huawei Health nameščena, je na voljo večina funkcij in zmogljivosti pametne ure. Zlahka boste uživali v športnih in zdravstvenih funkcijah, ki jih nudijo estetsko popolna Huawei Watch GT 3 Pro, preživljanju prostega časa namenjena Huawei Watch GT 3 SE oziroma katerikoli model iz bogate ponudbe nosljivih naprav Huawei. Kmalu bo na voljo še vrhunska nova ura, popolna za potapljače in ljubitelje preživljanja časa v divjini, z estetiko dragih tradicionalnih ur, primerna za vse priložnosti.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Huawei Watch GT 3 Pro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

Medic sistemi d.o.o.

Jerebova ulica 18, 8000 Novo mesto, Tel: 07 332 16 10
Kdo smo? Smo družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo poslovanja.Smo informacijsko podjetje, ki skrbi za trajnostni razvoj kakovostne storitve in rešitev.Smo pravi ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več