Računalništvo, telefonija
27.02.2014 00:01
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako izbrati pravi tiskalnik?

Odslej lahko v reviji Računalniške novice tudi komentirate! Ne spreglejte niti nove rubrike "Nakupovalni vodič" - preverite in kupujte pametneje ter ceneje!
Razmišljate o nakupu tiskalnika?
Razmišljate o nakupu tiskalnika?

Čeprav so v ZDA ocenili, da bi samo 10-odstotno zmanjšanje porabe papirja, znižalo emisije toplogrednih plinov za 1,6 milijona ton, kar je primerljivo z umikom 280.000 avtomobilov s cest, se statistika tiskanja ne spreminja drastično in nič ne kaže, da se kmalu bo.

—————————————————————————————

>> RN VIP člani lahko prelistate e-revijo Računalniške novice

Več o RN VIP članstvu tukaj

—————————————————————————————

Razmišljate o nakupu tiskalnika? V novi rubriki revije Računalniške novice ponudimo nasvete, kako izbrati pravi tiskalnik prav za vas in vašo denarnico. Kako pogosto tiskate? Katere dodatne funkcije zares potrebujete? Koliko prostora imate na voljo in s čim ter kako boste tiskalnik povezali? Koliko ste pripravljeni odšteti in koliko časa imate na voljo za tisk in koliko dejansko mesečno natisnete? To so le nekatera vprašanja, ki si jih morate zastaviti pred nakupom tiskalnika, več pa v novi številki revije Računalniške novice, ki je že na voljo!

>> Posebna novost: Odslej lahko v reviji Računalniške novice na prispevke tudi komentirate!

Ne spreglejte niti prispevka o novih vojaških tehnologijah in modernem vojskovanju, kjer smo pogledali, kako vpliva razvoj laserjev in robotov na sodobne oborožene spopade.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.


Prijavi napako v članku