Življenjski slog
05.06.2023 08:30

Deli z drugimi:

Share

ILIFE sesalniki za kratek čas po najnižji ceni doslej

Večina robotskih sesalnikov ali brisalnikov ima baterijo nizke kapacitete, kar zahteva dolgo čas polnjenja. ILIFE V7 Plus je opremljen z nadgrajenimi deli v primerjavi s predhodnikom. 2600 mAh baterijska kapaciteta zagotavlja do 120-minutno sesanje, kar je dovolj energije tudi za nekoliko večje prostore.

Umazanijo in prah lahko enostavno odstranite s kombinacijo krtače in sesanja v prahovniku. Madeže učinkovito odstrani mikrovlaknena krpa za brisanje.

Ima 4 načine čiščenja, ki ustrezajo različnim potrebam: samodejni način za avtomatsko čiščenje; robni način za vogale in robove; točkovni način za posebna območja; in način razporeda za prednastavljeno čiščenje.

S 300 ml velikim prahovnikom vam ni treba pogosto čistiti smeti. Večstopenjski sistem filtriranja učinkovito prestreže mikrodelce v zraku.

Vodni rezervoar i-Dropping posipa tla le, ko se V7s Plus premika, kar zmanjšuje porabo vode za temeljito mokro čiščenje. Da bi preprečili preobremenitev mehanizma in poškodbe tal, vodni rezervoar preneha dovajati vodo, ko se robot ustavi na mestu za brisanje.

Cena? Na spletni strani GeekBuying trenutno samo 74,6 € s pomočjo promocijske kode 7HBNV7S.

ILIFE H50

Na voljo sta dve zmogljivostni nastavitvi: 7Kpa in MAX način 10Kpa. V obeh primerih boste lahko enostavno počistili prah, dlake, ostanke hrane in druge običajne gospodinjske odpadke. S pomočjo rezervne 2-v-1 sesalne šobe lahko celo očistite celotno hišo in notranjost avtomobilov.

Velika posoda za prah s prostornino 1,2L je dvakrat večja od običajnih na trgu, kar zmanjšuje pogostost praznjenja smeti. Z enim samim dotikom lahko enostavno in higienično odstranite smeti, ne da bi se dotaknili smeti in prahu.

Ročaj ergonomsko ustreza vaši roki in omogoča udobno držanje brez utrujenosti tudi po dolgem času čiščenja. Sprožilec je nameščen v zgornjem kotu ročaja, kar olajša dostop v primeru potrebe in preprečuje nenamerno vklop.

Sprednja LED svetilka na talni krtači je primerna za temno gospodinjsko okolje, kot je spodnji del postelje in kavča.

Opremljena visokozmogljiva 6-celična Li-ionska baterija z veliko kapaciteto 2200 mAh vam omogoča čiščenje do 40 minut, zagotavlja močno in stalno sesanje med celotnim čiščenjem ter omogoča površino čiščenja do 200 m².

Cena? GeekBuying ima trenutno akcijo na ILIFE sesalnike, zato lahko ILIFE H50 dobite za ugodnih 65 €. Pri tem morate uporabiti kodo 7QL63CU.

ILIFE G80

ILIFE G80 je opremljen z vzdržljivim Nidec Brushless Motorjem, ki zagotavlja moč sesanja do 22Kpa, hkrati pa deluje tiho in učinkovito odstranjuje prah ter drobtine po celotnem domu.

Posebna vrteča stranska krtača učinkovito zbira prah in ostanke iz vogalov ter robov prostora, kar zagotavlja maksimalne rezultate pri čiščenju.

Napreden 4-stopenjski filtracijski sistem kategorizira delce glede na njihovo velikost in zagotavlja izboljšano učinkovitost pri odstranjevanju umazanije.

G80 deluje do 45 minut v načinu Normal, kar omogoča čiščenje kjerkoli po domu, brez skrbi glede izpraznjene baterije.

LED zaslon prikaže opozorila in informacije o stanju naprave, med drugim prikazuje tudi kapaciteto baterije in izbrane načine čiščenja.

G80 se skoraj povsem položi na 180 stopinj, kar omogoča temeljito čiščenje nizkega pohištva. Prilagodljivost 270 stopinj pa pomaga pri dosegu težko dostopnih mest, kot so dno stola, postelje ali vogalne reže.

Sesalnik ima praktično osnovno postajo, kamor lahko shranite glavno enoto in pripomočke, poleg tega pa omogoča tudi obešanje na stensko obešalo, kar prihrani prostor.

Cena? Z GeekBuying akcijo je cena trenutno 99 €. Koda za akcijsko ceno je ILIFEG80EASINE.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki brezžični sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710