Računalništvo, telefonija
14.02.2005 08:33

Deli z drugimi:

Share

Igri Worms World Party in X-Men: Legends za N-Gage

Nokia je vsem navdušencem mobilnega igranja ponudila demonstracijsko verzijo igre Worms World Party za mobilni igralnik Nokia N-Gage. Igra je na voljo na spletni strani www.n-gage.com/worms, in sicer v obeh različicah – za enega samega igralca ali še bolj zabavna varianta za več igralcev prek brezžične povezave Bluetooth. Vsi navdušeni igralci pa se bodo v prihodnjih dneh razveselili igre X-Men: Legends, ki prihaja na police trgovin.

Nokia se je odločila, da ponudi demonstracijsko verzijo igre Worms World Party, ker so se predhodne demonstracijske verzije, ki jih je že ponudila, izkazale kot dobra priložnost za igralce, ki so si zaželeli še več podobnih izkušenj. Celotna igra bo na voljo aprila 2005.

Igra Worms World Party, ki jo izdaja THQ Wireless, je akcijska strateška igra, v kateri se skupine črvov bojujejo za prevlado nad njihovim čudaškim svetom. Igro je mogoče igrati lokalno prek brezžične povezave Bluetooth ali globalno prek N-Gage Arene, igralne virtualne skupnosti.

V kratkem pa prihaja do igralcev mobilnega igralnika N-Gage igra X-Men: Legends, prva 3D akcijska streljačina (RPG), katere osnova so Marvelovi liki. Nova igra X-Men: Legends izziva igralce, da ustvarjajo, prilagajajo in nadzorujejo priljubljene super heroje (X-Men Super Heroes), da zaščitijo človeštvo pred bratovščino zlih mutantov (Brotherhood of Evil Mutants) in drugimi marvelovskimi podleži.

Igralci lahko trenirajo svoje junake v različnih misijah za enega igralca ali pa v skupini štirih soigralcev prek brezžične tehnologije Bluetooth. V virtualno skupnost N-Gage Arena bodo igralci lahko vpisovali visoke rezultate in iz nje prenašali nove misije in igre za svoje junake.


Prijavi napako v članku