Programska oprema
28.10.2006 18:23

Deli z drugimi:

Share

IBM Express Advantage

Kako z virtualizacijo zmanjšamo stroške

IBM Slovenija je predstavil dve sveži temi: najnovejšo Express Advantage ponudbo za enostavne rešitve srednje velikih podjetij ter kako z virtualizacijsko tehnologijo najlažje optimiziramo obstoječo IT infrastrukturo in s tem bistveno zmanjšamo te stroške.

Roman Koritnik, direktor prodaje, IBM Slovenija, je predstavil novo ponudbo, ki cilja na poslovno fleksibilnost, produktivnost zaposlenih, zagotavlja varnost ter ponuja rešitve skupaj z močno mrežo poslovnih partnerjev.

Dejan Podgoršek, direktor prodaje računalniških sistemov, IBM Slovenija, je predstavil ponudbo Express Advantage, ki vključuje strojno in programsko opremo, storitve in financiranje, posebej prilagojeno za srednje velika podjetja. Express Advantage ponudbe so na voljo IBM-ovim poslovnim partnerjem preko portala IBM PartnerWorld. Express Advantage rešitve z izkušnjami klientov omogočajo, da imajo srednje velika podjetja v celoti pokrito reševanje njihovih poslovnih izzivov ter pomagajo pri njihovi rasti in inovativnosti.

Najnovejša evolucija Express Advantage ponudbe cilja na tiste točke, ki so jih srednje velika podjetja označila kot najbolj problematična, da lahko pri svojem delu ostajajo konkurenčni in inovativni. Med najpomembnejšimi točkami so izboljšana poslovna fleksibilnost, produktivnost zaposlenih in pridobljena varnost. IBM bo zagotavljal glavne IT zmožnosti in proaktivno pozicioniral svoje partnerje kot lokalne strokovnjake, na katere se stranke lahko obrnejo, če potrebujejo nasvet in usposabljanje. IBM-ov cilj je, da bi srednje velikim partnerjem predstavil takšna podjetja, ki so se že odločila za novo ponudbo, ker jim bi to lahko pomagalo pri postavljanju novih strategij in večji rasti.

Najnovejša ponudba vključuje IBM Express Asset Recovery Solutions, IBM System p5 Solution Edition Express za Oracle JD Edwards EnterpriseOne, IBM System p5 Solution Edition za Oracle E-Business Suite, IBM System p5 Solution Edition Express za mySAP ERP, IBM System i IP Telephony Express, IBM System x3655, x3200, x3250 Express Models in IBM Infoprint 1612, 1622 in 1634 Express printerje.

Za več informacij o Express Advantage programu in novih Express Advantage ponudbah obiščite spletno stran www.ibm.com/expressadvantage.

Miha Mušič, vodja tehnične podpore prodaje sistemov – IBM System p5 za IBM CEMAAS pa je orisal, kako z virtualizacijo zmanjšamo stroške IT infrastrukture.
Področje informacijske tehnologije (IT) predstavlja vse bolj pomemben del v podpori poslovnih procesov modernih podjetij. Povečevanje različnih vrst uporabe IT kot na primer e-poslovanje, BI – “Business Intelligence”, ERP – “Enterprise Resource Planning”, SCM – “Supply Chain Management”, CRM – Customer Relationship Management” in drugih, zahteva uvedbo velikega števila novih računalniških aplikacij, kar tipično povzroči večanje števila potrebnih strežnikov. Upravljanje in nadziranje velikega števila strežnikov in aplikacij je zahtevno in povzroča podjetjem velike stroške. Slednji rastejo tudi zaradi velikega števila potrebnih licenc programske opreme, stroškov vzdrževanja, stroškov prostora in stroškov električne energije. Z virtualizacijskimi tehnologijami je mogoče optimizirati obstoječo IT infrastrukturo in s tem bistveno zmanjšati navedene stroške.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več