Računalništvo, telefonija
02.03.2015 15:41
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei z najboljšo pametno ročno uro doslej

Pametna ročna Huawei Watch bo primerna za vse priložnosti.
Pametna ročna Huawei Watch bo primerna za vse priložnosti.

Na enem izmed najbolj pričakovanih dogodkov lanskega leta v San Franciscu je podjetje Apple javnosti predstavilo svojo prvo pametno ročno uro Watch. Medtem ko bo podjetje iz Cupertina novost predstavilo 9. marca, ga je podjetje Huawei že prehitelo na celi črti. Slednje je namreč predstavilo izjemno napredno pametno ročno uro Watch, ki je primerna tako za moške kot ženske, in sicer ob vseh priložnostih, od poslovnih sestankov do športa.

Pametna ročna ura Huawei Watch se lahko pobaha z izjemno okroglo obliko, ki v premeru meri 42 milimetrov in je opremljena z 1,4-palčnim (3,6-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 400 x 400 slikovnih točk oziroma gostote 286 slikovnih točk, ki ga pred poškodbami in praskami ščiti zaščitno safirno steklo. Strojna oprema novosti prav tako ni od muh, saj obsega 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 400, sistemski pomnilnik kapacitete 512 megabajtov in vgrajeni pomnilnik s štirimi gigabajti prostora. Pametna ročna ura Huawei Watch je opremljena še z bogato paleto raznovrstnih tipal in senzorjev, ki omogočajo merjenje srčnega utripa, porabo kalorij, merjenje razdalje in še mnogo več.

Podjetje Huawei žal še ni razkrilo, kdaj naj bi bila njegova pametna ročna ura Watch na voljo v prosti prodaji in kakšna naj bi bila njena maloprodajna cena. Mnogi poznavalci so prepričani, da naj bi bila novost naprodaj še pred začetkom letošnjega poletja.


Prijavi napako v članku