Računalništvo, telefonija
10.09.2004 07:13

Deli z drugimi:

Share

HP Slovenija predstavil nove storitve

Podjetje HP Slovenija je predstavilo nabor storitev za velika in srednje velika podjetja, ki želijo ob naraščajočih izzivih iz svoje informacijske tehnologije dobiti več. Predstavljene storitve podjetjem omogočajo merjenje, razvoj in nadzor nad svojo informacijsko infrastrukturo, kar uporabnikom omogoča vzpostavitev tesne povezave med svojim poslovanjem in informacijskimi tehnologijami, s čimer se lahko podjetje bolj učinkovito odziva na spremembe v poslovnem okolju.

HP Slovenija je na tiskovni konferenci predstavil paleto svetovalnih in tehničnih storitev, ki obsegajo tako načrtovanje informacijske infrastrukture in konsolidacijo virov kot doseganje visoke zanesljivosti ter dostopnosti računalniških sistemov in preoblikovanje informacijskih oddelkov iz reaktivnih organizacij v ponudnike storitev za podporo poslovanju. HP s svojim pristopom in storitvami na področje informacijskih tehnologij uvaja novo raven discipline, saj podjetjem omogoča, da informacijski oddelek deluje kot ponudnik storitev in posluje tako učinkovito ter pod enakimi pogoji kot druge poslovne enote. HP s predstavljenimi storitvami dopolnjuje svojo ponudbo strojne in programske opreme, ki temelji na standardih in omogoča modularno ter preprosto izgradnjo informacijske infrastrukture.

Z razširitvijo svoje dejavnosti je HP Slovenija še dodatno poudaril pomembnost svoje partnerske mreže, saj z uvedbo storitev nadgrajujejo svoj obstoječi način dela prek partnerjev. Partnerji s svojo strokovnostjo, znanjem in izkušnjami predstavljajo ključni dejavnik in so temelj uspeha podjetja HP ter vizije prilagodljivega podjetja.


Prijavi napako v članku