Telefonija
18.05.2005 10:30
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Halo 36


Nova pogruntavščina sliši na ime Halo 36

Si.mobil – Vodafone bo od 1. junija 2005 ponudil novo tarifo Halo 36 z enotno ceno 36 SIT/min za klice v vsa omrežja v Sloveniji. Od polnoči do petih zjutraj je cena za klice znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone 5 SIT/min. Tako bo Si.mobil tudi na segmentu predplačnikov cenovno najugodnejši ponudnik, saj predplačniki pri konkurenčnem operaterju čez dan kličejo za kar 22 odstotkov dražje. Halo 36 je tako najugodnejša enotna tarifa za predplačnike v Sloveniji. Nova tarifa je primerna za vse predplačniške uporabnike, ki veliko klicev opravijo tudi v druga mobilna omrežja (Mobitel in Debitel, Vega) in v fiksno omrežje (Telekom Slovenije).

Poleg nove tarife Halo 36 bo predplačniškim uporabnikom na voljo tudi obstoječa tarifa Halo Smart, ki omogoča najugodnejšo ceno klicev v domačem omrežju, to je 30 SIT/min. Vsak novi predplačniški uporabnik ima prednastavljeno Halo Smart tarifo. Novo tarifo Halo 36 bo lahko nastavil preko mobilnega telefona s klicem na brezplačno številko 448 ali z brezplačnim poslanim SMS-om s ključno besedo Halo36 na številko 448.

Za novo tarifo se lahko brez dodatnih stroškov odloči tudi vsak uporabnik tarif, ki jih sicer ni več v ponudbi, so pa še vedno delujoče (Prva, Zvezda, Naši, Halo in Halo Plus). To lahko prav tako uredi s klicem ali poslanim SMS-om na brezplačno številko 448. Uporabniki lahko izbirajo med dvema tarifama v ponudbi: Halo Smart (ključna beseda za vklop prek SMS-a na številko 448 je Smart) ali Halo 36 (ključna beseda za vklop prek SMS-a na številko 448 je Halo36). Uporabniki lahko prehajajo med tarifama Halo Smart in Halo 36. Vsako polnjenje Halo računa omogoča eno brezplačno menjavo tarife. Vsaka naslednja menjava pred ponovnim polnjenjem Halo računa stane 500 tolarjev.


Prijavi napako v članku