Življenjski slog
21.09.2023 15:15

Deli z drugimi:

Share

Gravirni stroj Sculpfun S30 Ultra znižan na dobrih 800 €

Laserski gravirni stroji so v zadnjem desetletju postali izjemno priljubljeni in nepogrešljivi v mnogih industrijskih ter obrtniških sektorjih. Zahvaljujoč njihovi natančnosti in sposobnosti detajlnega obdelovanja različnih materialov – od lesa, plastike in stekla pa vse do kovin – so postali idealna izbira za številne scenarije. Na spletni strani prodajalca GeekBuying lahko v tem trenutku dobite zelo dober laserski gravirni stroj Sculpfun S30 Ultra za 849 € s pomočjo akcijske kode NNNSCUPS33.

Če pa boste plačali s PayPalom, kreditno kartico ali Klarno, pa se cena spusti na 821,05 €.

Glavne značilnosti

  • 600x600mm območje graviranja: Veliko delovno območje omogoča delo brez omejitev in izdelavo velikih rezalnih del. Območje 600x600mm je zadostno, s izjemno dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da v prihodnosti skoraj ni potrebe po nadgradnji strukture.
  • Profesionalno zasnovana varnost: Serija S30 Ultra je opremljena z varnostnim stikalom za nujne primere in otroško varnostno ključavnico. V primeru nujnosti pritisk na stikalo za nujne primere ustavi stroj; Stroj se ne more vklopiti, ko se ključ izvleče, kar preprečuje morebitne nesreče.
  • Orodna škatla, škatla za popravilo laserja, imetnik za fiksno osredotočenje: S30 Ultra ponuja profesionalne škatle za shranjevanje orodij in vzdrževalnih orodij, vključno z mehanskimi ključi, pincetami, čistilci šob itd., ki so priročno shranjeni v škatlah. Poleg tega je na stroju na voljo profesionalna škatla za shranjevanje fiksne osredotočene osi.
  • Zamenljiva zaščitna leča: Laser serije S30 Ultra uporablja inovativno zamenljivo lečo, ki izboljša življenjsko dobo laserja za več kot 10-krat v primerjavi z drugimi običajnimi laserji. Ko je leča poškodovana ali po dolgotrajni uporabi, jo je mogoče zamenjati, da obnovimo rezalno moč. V paketu z nakupom je priložena ena brezplačna leča, leče pa so poceni in jih je enostavno kupiti pri SCULPFUN.
  • Vgrajena šoba z visokim tlakom za zračno podporo: Serija S30 Ultra je opremljena z napredno šobo iz kovine z visokim tlakom za zračno podporo, ki ustvari visokotlačni zračni tok pod zračno črpalko in izboljša učinkovitost rezanja. Hitrost rezanja je več kot 5-krat hitrejša v primerjavi s postopkom brez zračne pomoči. Močan zračni tok odpihne ostanke, kar omogoča čisto rezalno površino.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več