Računalništvo, telefonija
09.12.2009 16:50

Deli z drugimi:

Share

Google Wave za še dodaten milijon uporabnikov

Če ste radovedni, kako Googlov Wave izgleda, ne odlašajte in ga preizusite.
Če ste radovedni, kako Googlov Wave izgleda, ne odlašajte in ga preizusite.

Pred časom je Google uporabnike njihove testne komunikacijske aplikacije Wave povprašal, kaj jim je pri njej všeč in kaj ne. Veliko uporabnikov si je želelo, da bi lahko še več njihovih kolegov ter sorodnikov prejelo povabilo za njeno uporabo, kar so pri Googlu upoštevali. Sedaj so namreč številko povabil povečali še za en milijon. Iz Googla so obenem tudi sporočili, da omenjeno aplikacijo uporablja trenutno že skoraj milijon ljudi.

Aplikacija Google Wave ni sicer napredovala še niti v beta fazo, kljub temu pa jo zadovoljno uporablja že veliko število ljudi. S testiranjem tako velike mase ljudi želijo aplikacijo narediti še boljšo, saj uporabniki lahko sodelujejo pri njenem razvoju. Vsi tisti, ki želijo sodelovati pri razvoju aplikacije z Google Wave API, to lahko storijo tako, da izpolnejo obrazec na tej strani.

Iz Googla tudi opozarjajo, da obstajajo številne internetne strani, ki ponujajo povabilo za Google Wave v zameno za vaš elektronski naslov ali osebne podatke. Če bi radi zaprosili za povabilo, lahko to storite tukaj, nikakor pa ne posredujte svojih podatkov kakšnim drugim stranem. Pa še nekaj – ne pričakujte revolucije, saj ima storitev še precej lukenj zaradi česar še ni preveč uporabna.


Prijavi napako v članku