Igre
28.06.2012 23:15
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Golo tajvansko dekle za promocijo spletne igre

Škandalozen videoposnetek ali odlična reklama?
Škandalozen videoposnetek ali odlična reklama?

Erotika in z njo povezane stvari se vedno dobro tržijo in so vedno v stiku z najnovejšimi tehnologijami. Da je lahko erotika odličen promotor spletnih iger, pa je dokazalo mlado tajvansko dekle. To je namreč povsem golo predstavljajo priljubljeno RPG spletno računalniško igro Dark Blood (kitajska različica). Očitno je erotični videoposnetek zelo navdušil tamkajšnje igričaje, saj je računalniško igro tako rekoč čez noč popeljal med zvezde.

Mlado tajvansko dekle je predstavitev igre pričelo tako, da jo je igralo povsem golo. S hrbtom je bilo obrnjeno proti kameri. Za lažjo predstavitev igre, se je mladenka odela v brisačo. Med predstavitvijo igre pa ji je ta zaradi manjše neprevidnosti padla na tla. Mladenka se ni pustila zmesti, ampak je brisačo pobrala in mirno nadaljevala s predstavitvijo računalniške igre Dark Blood.

Medtem ko so ljubitelji spletnih iger seksi videoposnetek mladega tajvanskega dekleta takoj povzdignili med zvezde, je bila tajvanska javnost nad njim pričakovano zgrožena. Zaradi tega so se razvijalci spletne igre Dark Blood takoj distancirali od njega in ob tem zatrdili, da o tem ne vedo nič. To sicer nekoliko preseneča, saj je bil videoposnetek skrbno pripravljen na način, da ciljno promovira računalniško igro in vabi nove uporabnike k igri.

Neglede na številna sprenevedanja in zanikanja, so tovrstne seksi »promovije« vedno dobrodošle med ljubitelji računalniški iger. Videoposnetek, ki je bil objavljen na spletnem portalu YouTube, ima namreč že več kot 250 tisoč ogledov. Videoposnetek si lahko ogledate tudi sami, in sicer na naslovu http://goo.gl/VHpDN.


Prijavi napako v članku