Obvestila podjetij
Telefoni
Računalništvo, telefonija
Pametne ure
Telefonija
Slušalke
20.06.2022 12:10

Deli z drugimi:

Share

Glasbeno potovanje z zvočniki Huawei Sound Joy

Prvi Huaweiev pametni prenosni zvočnik ustvarjen v sodelovanju z znanim francoskim podjetjem Devialet, navdušuje z izjemno kakovostjo zvoka in pametnimi načini upravljanja.

Novi pametni zvočnik kitajskega tehnološkega velikana je kompakten, eleganten in izredno prenosen, ter kot tak zasnovan za vsakodnevno uporabo. Posebna tkanina, s katero je prevlečeno ohišje, nudi izrazito dinamičen videz in zagotavlja, da zvočnik ne drsi iz dlani. Doseženi standard IP67 obenem zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost delovanja med uporabo na prostem, brez vpliva na kakovost in pristnost zvoka. Zvočnik, ki zaradi tega v primeru nesreče zdrži do pol ure v globini do 3 metrov, navdušuje še s praktično višino 202 mm in širino 73 mm ob vsega 680 gramov teže. Na voljo je v črni in zeleni barvi.

Huawei Sound Joy ravno tako nudi izjemno 26-urno neprekinjeno predvajanje glasbe z vgrajeno baterijo kapacitete 8800 mAh ob možnosti njenega hitrega polnjenja. Z močjo 40 vatov bo namreč le 10 minut zadoščalo za naslednjih 60 minut predvajanja. Zaradi privlačnega videza, kompaktnih mer in izredne avtonomije baterije, je Huawei Sound Joy popolna naprava, ki jo boste z veseljem imeli to poletje ves čas pri sebi.

Bluetooth zvočnik s prodornim zvokom

Čeprav sta impresivna priročnost in oblika zvočnika Huawei Sound Joy, vas bo navdušil tudi z zvokom. Tehnologija Devialet SAM, enega od treh vodilnih specialistov za zvok, poskrbi za pristno zvočno izkušnjo z minimalnim popačenjem zvoka. Ima zelo prijeten zvočni podpis, ki je slišati, kot bi ga oddajala fizično večja naprava. Zvok je namreč topel in hkrati prodoren ob ohranjenih podrobnostih v visokih tonih. Zahvaljujoč prepoznani konfiguraciji »Push-Push« podjetja Devialet par nasproti postavljenih pasivnih zvočnikov doseže popolno odstranjevanje tresljajev tudi pri zelo visoki glasnosti, saj amplituda nizkih tonov zvočnika še vedno ohranja dobro stabilnost. V ohišju sta še 20 W polnofrekvenčni zvočnik iz ogljikovih vlaken in 10 W visokotonec s svileno kupolo.

Pametni zvok povsod

Zvočnik Huawei Sound Joy je opremljen z naborom pametnih možnosti upravljanja in povezovanja za različne primere rabe. Funkcija »Shake Stereo Link Up« omogoča seznanjanje dveh zvočnikov in oblikovanje stereo zvočniške konfiguracije za impresivno zvočno izkušnjo, primerno večjim zabavam. Ravno tako je preprosto povezovanje zvočnika s pametnim telefonov. Funkcija samodejnega odkrivanja prepozna pametne telefone, tablične in prenosne računalnike v bližini, medtem ko je za začetek predvajanja največkrat dovolj že dotik naprave z ohišjem zvočnika. Po pritisku na tipko »Voice Assistant« pa lahko pošljete ukaz digitalnemu pomočniku na pametnem telefonu, pri čemer ni nujno, da je ta Huaweiev. Huawei Sound Joy je mogoče upravljati tudi prek zaslona pametnih ur Huawei Watch.

Zvočnik Huawei Sound Joy je v Sloveniji že na voljo, njegova priporočena maloprodajna cena pa znaša 149,99 evra.

Povezan ekosistem naprav

Z novim zvočnikom se odlično povezujejo Huaweieve najnovejše naprave. Med drugim vrhunski telefoni Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket, Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serij Huawei Watch GT 3 Pro, Huawei Watch GT 3 in Huawei Watch GT Runner.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Brezžični zvočnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več