Računalništvo, telefonija
28.10.2011 11:06
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Genis e-RacWeb

Genis e-RacWeb
Genis e-RacWeb

Podjetje Genis, vodilni proizvajalec informacijskih rešitev za elektronsko poslovanje velikih podjetij in javne uprave, je napovedalo izid mednarodne informacijske rešitve za upravljanje potrjevanja prejetih računov e-RacWEB. Genisova mednarodna rešitev e-RacWEB deluje na tehnologiji svetovnega spleta, na standardnih spletnih programskih platformah in ne uporablja licenčnih dokumentnih sistemov.

Gre za prvo od Genisovih rešitev za nabavni proces, ki je že v osnovi izdelana v mednarodni angleški jezikovni različici, pri čemer bo podjetje že na začetku poskrbelo za slovensko, hrvaško in srbsko jezikovno različico. Poleg sistema za potrjevanje prejetih računov je Genis napovedal tudi mednarodno različico informacijske rešitve e-Pisarna za vodenje prejete pošte, map in zadev, e-Naročila za potrjevanje internih naročil in naročil dobaviteljem ter registra pogodb e-Pogodbe.

e-RacWEB je informacijska rešitev, ki je namenjena za poslovna okolja z od 50 do več 1.000 uporabnikov in uresničuje zahteve velikih podjetij in mednarodnih poslovnih skupin. Bistvena prednost informacijske rešitve e-RacWeb je, da standardne funkcionalnosti preizkušene rešitve za potrjevanje prejetih računov e-Računi prenaša na visoko zmogljive spletne programske osnove, ki jih v velikih organizacijah že uporabljajo za svoje poslovne informacijske sisteme, brez zahtev po dodatnih dokumentnih sistemih.

Naložba v e-RacWeb se zaradi številnih prihrankov v procesu potrjevanja prejetih računov veliki organizaciji povrne prej kot v 9 mesecih, pri čemer uvedba standardne izvedenke traja le od 2 do 3 mesece. To pomeni, da podjetja uvedejo informacijsko rešitev e-RacWeb že v enem poslovnem letu in prek znižanja stroškov prispevajo k poslovnemu dobičku.

e-RacWEB je globalna rešitev tako z uporabniškega kot tudi s tehnološkega vidika. V osnovi je izdelana v angleškem jeziku, na voljo pa bo tudi v slovenskem, srbskem hrvaškem in ruskem jeziku, pri čemer bo nadaljnja jezikovna lokalizacija sledila razvoju prodajnih aktivnosti. Informacijska rešitev e-RacWEB podpira uporabo današnjih in prihodnjih načinov izmenjave podatkov s poslovnimi partnerji (papirni in elektronski dokumenti), pri čemer omogoča vključevanje storitev elektronske izmenjave ter elektronskega arhiviranja različnih uveljavljenih ponudnikov.


Prijavi napako v članku