Telefoni
07.11.2015 06:44

Deli z drugimi:

Share

Galaxy S7 cenejši od modela S6?

Pametni mobilni telefon Galaxy S7 naj bi bil kar za desetino cenejši od zdajšnjega modela Galaxy S6!
Pametni mobilni telefon Galaxy S7 naj bi bil kar za desetino cenejši od zdajšnjega modela Galaxy S6!

Na spletu so se pojavile govorice, da naj bi bil prihajajoči pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S7 nekoliko cenejši v primerjavi z današnjim modelom Galaxy S6. Novost naj bi bila naprodaj za okoli 10 odstotkov ceneje, saj je mnogo uporabnikov storitev mobilne telefonije prepričanih, da je cena zdajšnjega paradnega konja južnokorejskega giganta občutno previsoka. Nižja cena bo nedvomno pripomogla k večjemu povpraševanju po novosti, kar naj bi se posredno odražalo tudi v nekoliko večjem dobičku.

Samsung bo pametni mobilni telefon Galaxy S7 javnosti po vsej verjetnosti predstavil že januarja naslednjega leta. Zanesenjaki spletne strani Phone Arena zatrjujejo, da bo novi mobilnik južnokorejskega giganta Galaxy S7 opremil z naprednim zaslonom, ki bo zmožen »meriti« pritisk na dotik, zanj pa ga bo razvilo partnersko podjetje Synaptics. Oblikovno večjih sprememb v primerjavi z zdajšnjim modelom ni za pričakovati, saj naj bi novost prevzela glavne »sestavne dele« od trenutnega Galaxy S6. Steklo in aluminij bosta tako še naprej prestavljala glavna sestavna dela pametnega telefona.

Napredek je pričakovan pri specifikacijah, saj se omenja sistemski pomnilnik kapacitete štiri gigabajte in osem jedrni procesor. Na hrbtni strani naj bi se nahajala kamera ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, medtem ko bo za tako imenovane selfije na voljo spletna kamera ločljivosti pet milijonov slikovnih točk.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku