Računalništvo, telefonija
29.05.2011 10:28

Deli z drugimi:

Share

Fujitsujev inovativni projektor

Edinstven vgradni projektor ustreza modularni enoti prenosnika LIFEBOOK in podpira izvajanje predstavitev na velikih zaslonih kjerkoli in kadarkoli
Fujitsu razkriva prvi projektor na svetu
Fujitsu razkriva prvi projektor na svetu

Fujitsu je predstavil najnovejšo napravo za poslovne uporabnike: prvi projektor na svetu, ki je vgrajen v modularno enoto prenosnega računalnika. Priročni Fujitsujev vgradni projektor je pripravljen za uporabo v nekaj sekundah in ne potrebuje zunanjega projektorja ali kablov, da bi predvajali Power Point predstavitve, tabele ali YouTube video vsebine sodelavcem ali prijateljem.

Patentiran Fujitsujev vgradni projektor bo na voljo od letošnjega julija dalje, kot dodatno opremo dveh modelov Fujitsujevih prenosnikov, LIFEBOOK P771 in LIFEBOOK S761. Nastavitev je preprosta: vgradni projektor je za uporabo pripravljen takoj, ko so leče in žarnica izvlečene iz modularne enote (velikosti DVD enote) in nastavljene na pozicijo.

Vgrajeni projektor deluje na skoraj vsaki površini. Svetlost in osnovne korekcije lahko prilagodimo neposredno preko vgrajenih gumbov, tehnologija laserskega žarka pa zagotavlja visok kontrast in barvno globino za čisto sliko. Poleg enostavne prenosljivosti je vgrajeni projektor tišji in bolj robusten kot tradicionalni projektor, katerega žarnica se je poškodovala z lahkoto.

Vgradni projektor razširja prilagodljivost modularnih enot prenosnikov LIFEBOOK. Ko ni v uporabi, lahko vgradni projektor preprosto odstranimo in nadomestimo z dodatno baterijo, Super Multi DVD pogonom ali pa z njegovo odstranitvijo preprosto zmanjšamo težo. Po koncu dolgega poslovnega dne lahko vgrajeni projektor uporabimo tudi kot osebni kino.

Dieter Heiss, vodja delovnih sistemov pri Fujitsu Technology Solutions je dejal: “Vsak uporabnik poslovnega prenosnika pozna scenarij prihoda na pomemben sestanek, pripravljen na podajanje predstavitve, ko odkrije, da je projektor pokvarjen, pogrešan ali pa enostavno ne deluje z njihovim prenosnikom. Vgrajeni projektor rešuje ta problem in ponuja prenosno pisarno v enem. Ne le, da je projeciranje slike neposredno s prenosnikove modularne enote prva tovrstna možnost na svetu, temveč tudi zelo priročna – zato pričakujemo, da bo vgradni projektor hitro postal nepogrešljiv pripomoček managerjev”.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku