Računalništvo, telefonija
13.05.2011 14:15

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu predstavil LIFEBOOK P771

Polno opremljeni prenosnik LIFEBOOK P771 zagotavlja 18-urno avtonomijo baterije in popolno podporo pri delu, ko ste na poti
Modularna enota omogoča namestitev snemljivega DVD pogona, dodatne baterije ali pa z njo preprosto prihranimo na teži
Modularna enota omogoča namestitev snemljivega DVD pogona, dodatne baterije ali pa z njo preprosto prihranimo na teži

Fujitsu je predstavil nov, polno opremljen prenosnik LIFEBOOK P771, ki je zasnovan za potrebe mobilnih poslovnih uporabnikov. Prenosnik z visoko avtonomijo baterije podpira celodnevno delo, k mobilnosti pa pripomore tudi s svojo prilagojeno velikostjo, nizko težo 1,3 kg in prilagodljivim konceptom modularne enote.

Fujitsu je zasnoval nov prenosnik LIFEBOOK P771 za zahtevne potrebe poslovnih uporabnikov, ki so veliko na poti. Prvo lastnost – avtonomijo baterije do 18 ur, je Fujitsu dosegel z združevanjem najnovejše procesorske tehnologije Intel®, ULV procesorja (ultra low-voltage) in energijsko učinkovitim oblikovanjem prenosnika z opcijskim SSD trdim diskom ter opcijsko dodatno baterijo za modularno enoto.

Uporabniki novega prenosnika LIFEBOOK P771 bodo lahko izbrali tudi 0-vatni AC vmesnik, ki s prekinitvijo napajanja zagotavlja, da prenosnik v stanju izključenosti ne rabi elektrike. S tem varčuje z energijo in varuje življenje baterije.

Prenosnik dopolnjuje modularna enota, ki omogoča namestitev snemljivega DVD pogona, dodatne baterije ali pa z njo preprosto prihranimo na teži. Prilagodljiv koncept modularne enote zagotavlja resnično vsestranskost prenosnika LIFEBOOK P771. Nov prenosni računalnik odgovarja na številne poslovne zahteve, hkrati pa po končanem delovnem dnevu ponuja tudi funkcijo zabave.

Visoko-razredni prenosniki predstavljajo objekt poželenja tudi za tatove, zato je Fujitsu zagotovil visoko varnost z napredno zaščito proti kraji (Advanced Theft Protection) in opcijskim senzorjem prstnega odtisa za hitro ter varno prijavo. Fujitsu je dodatno zaščito podatkov zagotovil tudi z opcijskim modulom Trusted Platform Module (TPM), ki je na voljo pri večini modelov prenosnikov LIFEBOOK.

Udarci in sunki so del vsakdana v življenju prenosnika, ki ga uporabljamo na terenu – kar lahko hitro privede do poškodb občutljivih računalniških komponent. Da bi jih zaščitil je Fujitsu prenosnik LIFEBOOK P771 opremil s pokrovom iz čvrstega vendar lahkega magnezija. Prenosniki LIFEBOOK imajo tudi funkcijo ShockSensor, ki z avtomatičnim spuščanjem mehaničnih glav ščiti pogon trdih diskov pred udarci in tekočino. Vodotesno tipkovnico pa bodo še posebej cenili uporabniki, ki običajno delajo ob skodelici kave.

S prenosnikom LIFEBOOK P771 boste vedno povezani s spletom, kar podpirajo tudi opcijsko vgrajeni 3G/UMTS, WLAN in Bluetooth. Kadar smo v pisarni lahko prenosnik preprosto namestimo na podvojevalnik vrat, s čimer prihranimo čas in nadaljujemo z delom z običajno tipkovnico ter zaslonom.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku