Računalništvo, telefonija
11.10.2011 18:24

Deli z drugimi:

Share

“Fujitsu VISIT” je sedaj “Fujitsu Forum”

Letni dogodek se bo odvijal z razširjenim programom in koncertom vrhunske izvajalke Anastacie
Letni dogodek “Fujitsu VISIT” je sedaj “Fujitsu Forum”
Letni dogodek “Fujitsu VISIT” je sedaj “Fujitsu Forum”

Fujitsu prireja letno konferenco »Fujitsu Forum« s sloganom “Preoblikovanje IT-ja«, ki bo potekala 9. in10. novembra 2011 v Münchnu v Nemčiji. Fujitsu Forum – predhodno znan kot “Fujitsu VISIT” – nima le novega imena, ampak tudi razširjen program. Fujitsu obiskovalcem ponuja zanimive razprave o trenutnih trendih na področju IT-ja z glavnimi Fujitsujevimi managerji in strokovnjaki ter predavanji dveh vrhunskih govorcev: nevroznanstvenice Baroness Susan A. Greenfield in šahovske legende Garryja Kasparova. Ob zaključku prvega dneva konference, 9. novembra bo za poseben večer poskrbela mednarodna pop zvezdnica Anastacia s koncertom v živo.

Preoblikovanje IT-ja: Direktor Fujitsuja, Rolf Schwirz bo predstavil novo strateško usmeritev

Osrednja tema letošnjega Fujitsu Foruma je “Preoblikovanje IT-ja”. Strokovnjaki se bodo ukvarjali z vprašanji kot so: “Kateri so današnji največji IT izzivi?” “Ali vse poti vodijo do oblaka?” in “Kateri so ključni trendi in tehnologije za jutrišnjega IT-ja?”. Rolf Schwirz, direktor družbe Fujitsu Technology Solutions, bo predstavil novo strategijo podjetja, videnje IT-ja prihodnosti in pomen prihodnjih sprememb za Fujitsujeve uporabnike.

Med govorci na Fujitsu Forumu 2011 bodo tudi Satoru Hayashi, izvršni podpredsednik uprave družbe Fujitsu Technology Solutions, Dr. Joseph Reger, glavni informacijski vodja in Hans-Dieter Wysuwa, starejši podpredsednik prodajno produktne skupine.

Poleg Fujitsujevih top managerjev in strokovnjakov lahko približno 6,000 obiskovalcev iz Evrope, Afrike, Srednjega vzhoda in Indije pričakuje dva govorca z mednarodnim ugledom. Baroness Susan A. Greenfield, nevroznanstvenica in najbolje prodajana avtorica v Anglije bo 9. novembra razpravljala o možnih scenarijih v prihodnosti 21. stoletja. Garry Kasparov, ruska šahovska legenda, svetovni prvak in avtor nam bo na predavanju 10. novembra zaupal katere šahovske poteze lahko izboljšajo vaš proces poslovnega odločanja.

Program in nastopi govorcev bodo dopolnjeni tudi s sejami in predstavitvami strokovnjakov na katerih se bodo lahko udeleženci seznanili z izzivi s katerimi se srečujejo informacijski vodje in IT uporabniki – od energijsko učinkovitih podatkovnih centrov, Zelenega IT-ja in storitev, do oblaka.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku