Digitalizacija
Poslovne rešitve
Programska oprema
17.01.2022 10:53
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

FOGLIGHT – popoln nadzor IT okolja

Današnja IT okolja rastejo in se razvijajo. Na rast in razvoj vplivajo predvsem pričakovanja vodstev podjetij in tehnologije, ki so na voljo na trgu. Želja vseh je, da bi rast potekala nadzorovano, ne prehitro in ne prepočasi. Pri tem je zaželeno, da je tehnologija, ki je na voljo primerna za produkcijsko uporabo, dovolj in primerno testirana ter da omogoča stabilnost okolja za naslednje srednjeročno obdobje. Pomemben dejavnik je tudi cenovna vzdržnost.

Težava na današnjem trgu IT je, da je preplavljen z raznoraznimi sodobnimi tehnologijami in rešitvami, ki so všečne, hkrati pa znova in znova zahtevajo dodatno infrastrukturo. Mnogokrat se zgodi, da ta »všečna rešitev« ne omogoča kasnejših želenih migracij in nadgradenj. Podjetje ostane tako prepuščeno na milost in nemilost proizvajalčevi pomoči. Če pomoči podjetje ne dobi, mu ostane heterogeno okolje, težave pri nesoglasju med komponentami in nekonsistentnosti v razvoju ter resne težave pri pridobivanju transparentnih informacij o dogajanju v IT okolju.

FOGLIGHT je rešitev, ki prepreči marsikatero nevšečnost, neprespano noč itd. S svojo dinamiko in sodobnim načinom koriščenja tehnologij omogoča, da se lahko znotraj enega samega vpogleda nadzoruje celovito okolje. Podpira veliko število tehnologij in sistemov. Dodajanje slednjih je izredno enostavno in hitro. Metrike se prenašajo hitro in z malo truda se pride do želenih rezultatov v rekordno kratkem času. Tako se lahko hitro pride do informacij, kaj se z okoljem zares dogaja, kje tičijo infrastrukturne nevarnosti in kje je mogoče narediti več izboljšav itd.

S pripravo lastnih “dashboardov” se lahko hitro, efektivno in predvsem zanesljivo informira o stanju IT okolja. Tako je omogočen popoln nadzor nad našim IT okoljem.

Želite preizkusiti rešitev Foglight?

Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in v podjetju ADM-Adria vam bodo z veseljem pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ADM Adria

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

, ,
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

LeanIX SI d.o.o.

Mala ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tako kot mnogi tehnološki trendi je tudi programska oprema kot storitev (SaaS) vstopila v področje najbolj uporabljenih besed, ki pa lahko marsikoga zmede. SaaS ponuja zanimivo alternativo ... Več