Digitalizacija
Poslovne rešitve
Programska oprema
17.01.2022 10:53
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

FOGLIGHT – popoln nadzor IT okolja

Današnja IT okolja rastejo in se razvijajo. Na rast in razvoj vplivajo predvsem pričakovanja vodstev podjetij in tehnologije, ki so na voljo na trgu. Želja vseh je, da bi rast potekala nadzorovano, ne prehitro in ne prepočasi. Pri tem je zaželeno, da je tehnologija, ki je na voljo primerna za produkcijsko uporabo, dovolj in primerno testirana ter da omogoča stabilnost okolja za naslednje srednjeročno obdobje. Pomemben dejavnik je tudi cenovna vzdržnost.

Težava na današnjem trgu IT je, da je preplavljen z raznoraznimi sodobnimi tehnologijami in rešitvami, ki so všečne, hkrati pa znova in znova zahtevajo dodatno infrastrukturo. Mnogokrat se zgodi, da ta »všečna rešitev« ne omogoča kasnejših želenih migracij in nadgradenj. Podjetje ostane tako prepuščeno na milost in nemilost proizvajalčevi pomoči. Če pomoči podjetje ne dobi, mu ostane heterogeno okolje, težave pri nesoglasju med komponentami in nekonsistentnosti v razvoju ter resne težave pri pridobivanju transparentnih informacij o dogajanju v IT okolju.

FOGLIGHT je rešitev, ki prepreči marsikatero nevšečnost, neprespano noč itd. S svojo dinamiko in sodobnim načinom koriščenja tehnologij omogoča, da se lahko znotraj enega samega vpogleda nadzoruje celovito okolje. Podpira veliko število tehnologij in sistemov. Dodajanje slednjih je izredno enostavno in hitro. Metrike se prenašajo hitro in z malo truda se pride do želenih rezultatov v rekordno kratkem času. Tako se lahko hitro pride do informacij, kaj se z okoljem zares dogaja, kje tičijo infrastrukturne nevarnosti in kje je mogoče narediti več izboljšav itd.

S pripravo lastnih “dashboardov” se lahko hitro, efektivno in predvsem zanesljivo informira o stanju IT okolja. Tako je omogočen popoln nadzor nad našim IT okoljem.

Želite preizkusiti rešitev Foglight?

Sporočite svojo željo na info@adm-adria.eu ali telefon 059 251 955 in v podjetju ADM-Adria vam bodo z veseljem pomagali in svetovali.

V podjetju ADM-Adria so Platinum+ partner proizvajalca rešitev Quest.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ADM Adria

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več