Igre
14.05.2010 06:06
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fallout: New Vegas bo deležen zbirateljske izdaje!

Fallout: New Vegas bo deležen zbirateljske izdaje!
Fallout: New Vegas bo deležen zbirateljske izdaje!

Ste dobesedno obsedeni z igrami po imenu Fallout? Če ste, potem je velika verjetnost, da vam bo ta novička pisana na kožo. Možje pri Bethesda Softworks, ki zalagajo novo prihajajoči Fallout: New Vegas, so se odločili, da nam navržejo tudi zbirateljsko izdajo dotične igre.

Toda zbirateljske izdaje so v zadnjem času postale že skorajda navada, saj že skoraj vsaka malce večja igra dobi svojo. S tem seveda nimamo problemov, imamo pa jih s tem, da te velikokrat ne predstavljajo nič posebnega. Ampak kot vedno so nas možje pri Bethesdi pozitivno presenetili in glede na to, da igra nosi podnaslov New Vegas, bo zbirateljska edicija prav tako ciljala na enako tematiko.

Za začetek bomo deležni sedmih različnih žetonov, na katerih bomo lahko videli sedem različnih casinojev, ki jih bomo kasneje videli tudi v igri sami. Na voljo bo tudi set kart, na katerih bodo različni igralni liki. Seveda nas bodo avtorji obdarili tudi z DVDjem, na katerem bodo avtorji govorili o razvoju te igre, za piko na i pa bomo v paketu našli tudi manjšo novelo. Knjiga, ki jo je spisal Chris Avellone (zaposlen na Obdisian), bo nosila naslov All Roads. Je potrebno poudarjati, da se bo knjiga navezovala na igro?

Glede na to, da možje iz Bethesda Softworks zaenkrat še niso komentirali cene te izdaje, je zanje to storila ena izmed trgovin onkraj luže, imenovana GameStop. Ta je ocenila Playstation 3 in Xbox 360 verzijo na 79,99 dolarjev, medtem ko naj bi računalniške igračarje ta izdaja stala le 69,99 dolarjev.


Prijavi napako v članku