Projektorji
01.04.2021 16:00
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson širi paleto laserskih projektorjev z visoko svetilnostjo

Epson, vodilni proizvajalec projektorjev na svetu, je svojo ponudbo laserskih projektorjev razširil z novo paleto kompaktnih laserskih projektorjev 3LCD z visoko svetilnostjo, ki so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam izobraževalnih ustanov, podjetij, muzejev in drugih lokacij oziroma zanimivosti, ki pritegnejo obiskovalce.

Nova družina projektorjev je zasnovana za zagotavljanje velikih in živobarvnih prikazov, ki pomagajo posodobiti izobraževanje in poslovno okolje ter zadovoljiti naraščajoče povpraševanje po skupnih delovnih rešitvah in izboljšani povezljivosti. Epson z novimi modeli ponuja dostopnejše laserske projektorje zaslon v novih kategorijah svetilnosti, s čimer nadomešča projektorje z žarnicami, ki so včasih okorne za zamenjavo, in neprilagodljive ploske televizorje.

Nova družina EB-L700 ponuja razpon svetilnosti od 5.200 do 7.000 lumnov, pri čemer je bela barva enako svetla kot ostale (CLO), projektorje pa krasijo tudi napredne možnosti namestitve in povezljivosti. Na voljo je tudi projektor s kratko projicirno razdaljo.

“Epsonova družina laserskih projektorjev se je v zadnjih letih močno razširila, danes nudimo modele od 2.000 do 30.000 lumnov svetilnosti,” komentira Ana Bajagić, vodja oddelka marketinga in odnosov z javnosti v podjetju Epson za jadransko regijo, in dodaja: “Kot vodilni na trgu tehnologije 3LCD Epson še naprej izboljšuje laserske projektorje z visoko svetilnostjo s še manjšimi in bolj kompaktnimi modeli. To so zahtevale naše stranke, nova serija EB-L700 ponuja še bolj učinkovite, praktične in kreativne projekcije za maloprodajo, podjetja, gostinstvo in industrijo zabave.”

Laserski projektorji za področje izobraževanja in poslovna okolja

Projektorji EB-L520U, EB-L530U, EB-L630U, EB-L720U in EB-L730U so zasnovani za izboljšano sodelovanje in osredotočeno učenje. Ponujajo do 7000 lumnov svetilnosti CLO), prilagodljivo namestitev in izjemno kakovost slike za uporabo v šolah in sejnih sobah podjetij. Epsonovi laserski projektorji se razlikujejo od drugih tehnologij prikazovanja slike v učilnicah in zagotavljajo sliko diagonale do 500 palcev v različnih razmerjih stranic, vključno z izjemno širokim formatom z razmerjem stranic 16 : 6, in podpirajo do štiri vire slike in njihov sočasni prikaz, s čimer maksimirajo območje prikaza, kar je izjemnega pomena pri t. i. hibridnem izobraževanju in predstavitvah v sejnih sobah.

Nova družina projektorjev EB-L700 je opremljena z naprednimi in v prihodnost usmerjenimi možnostmi povezljivosti, vključno s podporo za vire slike ločljivosti 4K, brezžično omrežno povezavo v frekvenčnem pasu 5 GHz, nadgrajeno tehnologijo Miracast[1] in podporo za nov Epsonov brezžični predstavitveni sistem. Namestitev je prav tako poenostavljena, saj se projektorji pohvalijo z možnostjo premika leče[2] in široko povečavo, vmesnikom HDBaseT in 360-stopinjsko prilagodljivostjo namestitve.

Družina projektorjev EB-L700 je zasnovana za zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo ob hkratni manjši porabi energije. Laserski svetlobni vir zagotavlja 20.000 delovnih ur brez menjave vira svetlobe.

Laserski projektorji za digitalno označevanje, zabavo in turistične atrakcije

Epson je predstavil tudi nove modele projektorjev s kratko projicirno razdaljo (razmerje 0,8 : 1). Projektorja EB-L630SU in EB-L635SU, ki sta na voljo v beli ali črni barvi, nudita še večjo prilagodljivost. Kombinacija naprednih funkcij olajša namestitev, projektorja pa postrežeta s svetlo sliko, polno podrobnosti. Na voljo sta projektorja standardne velikosti EBL730U in EB-L735U ter modela EB-L630SU in EB-L635SU s kratko projicirno razdaljo, ki ponujata kompakten, minimalističen, diskreten dizajn, ki se brezhibno prilega v skoraj vsako okolje.

Omenjeni projektorji prikazujejo ostro sliko in realistične barve ter so primerni tudi za napredne aplikacije, kot so centri za podjetniške izkušnje, vizualno obogatitev izložb trgovin, muzejske razstave in zabavišča. Družina EB-L700 ima vgrajene profesionalne funkcije za ustvarjanje naprednih predstavitev, saj premore funkcijo spajanja slike na robovih (ob uporabi večjega števila projektorjev), zagotavlja napredno korekcijo geometrije slike ter je združljiva z orodjem Epson Projector Professional Tool. Podprta so tudi druga Epsonova programska orodja za brezžično upravljanje vsebine ter daljinsko spremljanje in nadzor projektorja.

Razpoložljivost

Novi projektorji, ki ponujajo vrsto možnosti za izpolnitev neposrednih potreb kupcev, bodo na voljo junija 2021 na spletni strani epson.si.

Vas zanima več iz te teme?
Epson projektorji laserski projektorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več