Življenjski slog
14.02.2021 17:05
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dvižne mize, ki ne sklepajo kompromisov

.. Dolgotrajno sedenje lahko privede do kopice zdravstvenih težav in poveča tveganje za razvoj kostno-mišičnih in srčno-žilnih bolezni. Če boste ukrepali pravočasno, se temu lahko izognete ..
Dvižne mize, ki ne sklepajo kompromisov
Dvižne mize, ki ne sklepajo kompromisov

Številne raziskave so v preventivi kostno-mišičnih in srčno-žilnih bolezni dokazale, da je daleč najbolj učinkovit ukrep zmanjšanje časa sedenja, kjer na pomoč priskočijo dvižne mize.


Trg dvižnih miz je v zadnjih letih zacvetel. Koroško podjetje Ergochord se je izziva lotilo z naravnimi materiali, lokalno proizvodnjo in edinstveno zasnovo dvižnih miz.


Dvižne mize Ergochord ponujajo izpopolnjen in kakovosten produkt, ki bo dvignil vašo produktivnost in obenem preprečil zdravstvene težave zaradi sedečega načina dela. Dvižne mize mladih in zagnanih Korošcev so plod njihove vizije, s katero želijo uporabnikom predstaviti ugodno in konkurenčno rešitev lokalnega proizvoda iz naravnih materialov, ki zagotavlja trajnostni produkt.


Naravni proizvod s premium videzom

Ergochord dvižne mize se ne ustrašijo izziva konkurence. Korošci se niso odločili za plošče iz iverala, kar bi bila seveda cenejša možnost, a manj trajnostna in tudi manj estetska. Ekipa Ergochord je ubrala težjo pot in pričela z izdelavo plošč iz naravnih materialov, kot so bukev, evropski oreh, češnja in različni odtenki hrasta, ki zagotavljajo robustnost celotnega ogrodja dvižne mize. Svežina masivnega lesa bukve, evropskega oreha, češnje in hrasta vsaki dvižni mizi doda poseben čar, ki v uporabniku vzbudi dober občutek pri opravljanju svojega dela. Vsaka plošča je unikatna in zaščitena z naravnimi olji. Na izbiro so tudi tri različne izvedbe robov.


Sodoben okvir, ki poskrbi za stabilnost dvižne mize, je sestavljen iz treh dvižnih stebrov iz nerjavečega jekla v črni ali beli barvi. Nosilnost dvižnih stebrov je 120 kilogramov. Sama dvižna naprava ima mehak zagon in funkcijo zaustavitve obeh motorjev, ki zagotavljata nastavitev višine brez sunkov in nudita zaščito pred hitro obrabo. Strah pred močnimi trki je odveč. Dvižne mize imajo namreč vgrajen pametni sistem za samodejno zaustavitev pred trkom.


Pametna tehnologija pod vsako ploščo

Dvižne mize so opremljene z digitalnim LED kontrolerjem, ki izpisuje višino v centimetrih. Ima tipki za nastavitev poljubne višine in štiri spominske funkcije, ki vam olajšajo vsakodnevno dviganje mize. Digitalni kontroler ima tudi USB vhod za polnjenje pametnih telefonov, računalnikov in drugih pametnih naprav. Imate navado večkrat premakniti mizo, po možnosti k oknu, da ob delu uživate v razgledu? Mize si lahko po želji opremite z dodatno enoto za upravljanje kablov in nosilcem za računalnik, kar vam bo zagotovo olajšalo vsakodnevno premikanje.


Kako naj se odločim ob tolikšni izbiri?

Na voljo imate tri različne modele: Standard, Premium in kotne dvižne mize. Želite občudovati dvižno mizo iz vseh kotov? Kotne dvižne mize omogočajo poljubno nastavitev kota med 90° in 180° in so primerne za daljše konferenčne mize. Njihov ponos je Premium model z ojačano železno konstrukcijo, ki daje mizi še dodatno robustnost. S Premium modelom so izboljšali dvižni čas in odzivnost sistema, ki omogoča prenašanja bremen do kar 150 kilogramov. Če vas kdo vpraša, zakaj imate glavo v oblakih sredi sestanka, mu lahko odgovorite, da vas je zamotila dvižna miza z vonjem evropskega oreha.


Vpogled v prihodnost

Podjetje Ergochord in njegova mlada ekipa ne spi na lovorikah. V času epidemije so razvijali prototipe, zato so pripravljeni na predstavitev dveh novih modelov in dodatnih kontrolerjev.


Delux model bo združil Standard in Premium ogrodja v edinstveno elegantno mešanico. Dvižni nogi bosta po izgledu enaki modelu Standard, vendar bosta opremljeni z naprednejšim in odzivnejšim sistemom Premium modela. S tem bodo dosegli kar dvakrat hitrejšo hitrost dviganja (neverjetnih 80 milimetrov na sekundo). Delux modele bodo krasile tanjše plošče debeline do 25 milimetrov.


Ergomož je za zveste sledilce pod božično jelko pustil Premium presenečenje. Skočite na Facebook spletno stran Ergochord in sodelujte v nagradni za Premium dvižno mizo z unikatno češnjevo masivno ploščo.


Ergochord dvižne mize bodo poskrbele za vstajo v vašem podjetju. No, mogoče vas bodo le spravile na noge.

Več najdete na ergochord.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več