Program ESET NOD32 Antivirus – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
ESET NOD32 - licenca za 1 leto

Integrirana, realno-časovna zaščita pred virusi, črvi, trojanci, spywareu, adwareu, phishingu in hackerji. Najboljša detekcija, najhitrejše delovanje, najmanjša poraba sistemskih resursov.

ESET NOD32 je enoten, visoko optimiziran pogon, ki deluje kot poenoten sistem proti grožnjam, ki ščiti pred širokim spektrom škodljivih programov – virusi, črvi, spywareom in ostalimi škodljivimi kodami, ki se neprestano razvijajo. ESET NOD32 uporablja patentirano ThreatSense® tehnologijo za zaznavanje današnjih in jutrišnjih groženj v realnem času, z analiziranjem izvršljive kode in iskanjem škodljivih delov – tako da ste vedno en korak pred programerji virusov.

Licenca je samo za nove naročnike in ne velja za podaljšanje licence. V kolikor želite podaljšati licenco, nas kontaktirate na 01 620 88 03 ali narocnine@nevtron.si

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem SISPLET d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share