Posladki – Zlata knjiga – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Posladki - Zlata knjiga

Imenitno darilo: zlata folija na platnicah, zlata obreza in zlata vredna vsebina


· 250 receptov za posladke, ob katerih si poližete vse prste
· 19 slikovnih ponazoritev osnovnih tehnik po korakih (zvijanje rulade, umešanje osnovnega biskvita …)


Slastna sladica imenitno zaključi vsak obrok, pa naj gre za kosilo ali večerjo za družino in prijatelje na navaden delovni dan,
ob koncu tedna ali za elegantno svečano pogostitev.

V tej razkošni knjigi s čudovitimi fotografijami najdete receptov za raznovrstne posladke, od preprostih krem, pit in sadnih sladic do biskvitnih kolačev in šarkljev.

Recepti so označeni s stopnjo težavnosti od 1 do 3, zato boste zlahka izbrali pravega gleda na vaše slaščičarske izkušnje in čas, ki ga imate na voljo.

Zlata knjiga nebeških posladkov prinaša: 250 receptov za posladke, ob katerih si boste obliznili vse prste: od preprostih krem, pit in sadnih sladic do biskvitnih kolačev in šarkljev. Recepti so označeni s stopnjo težavnosti od 1 do 3, zato boste zlahka izbrali pravega gleda na vaše slaščičarske izkušnje in čas, ki ga imate na voljo. Razkošno knjigo dopolnjuje kar 19 slikovnih ponazoritev osnovnih tehnik po korakih (zvijanje rulade, umešanje osnovnega biskvita …). Krasita jo zlata folija na platnicah in zlata obreza.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z založbo Emka (Več o izdelku)

Deli z drugimi:
Share