Petmesečni tečaj joge – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Tečaj ponuja sistematično in postopno učenje elementov hatha joge: telesni položaji (asane), dihalne tehnike (pranajame), energijske tehnike (bande), tehnike umirjanja uma (afirmacije, mantre) in tehnike sproščanja in meditacije.

Za program Hatha joge je značilna uporaba različnih pripomočkov: trakovi, kvadri, valjaste blazine (bolster) in odeje, ki zagotavljajo boljše napredovanje, varnejšo izvedbo in močnejše učinke jogijskih tehnik.

Za razliko od ostalih stilov hatha joge (npr. vinjasa joga) vsebuje malo manj dinamičnih elementov in temelji na tradicionalnem pristopu, kar pomeni tudi zadrževanje asan (op. večji učinek na delovanje organov, povečevanje vzdržljivosti in gibljivosti…) poleg izvedbe asan je več izvajanje pranajam (dihalnih tehnik) in tehnik sproščanja.

In še nekaj: hatha joga ne pomeni dolgočasno zadrževanje asan. Vsaka ura vsebuje nekaj dinamičnih in nekaj statičnih elementov, vseskozi pa se tehnike povezujejo s pravim zavedanjem diha in uma.

Program tečaja Hatha joga je zasnovan sistematično, se nadgrajuje in poglablja, ter vam ponuja najboljši temelj za samostojno domačo prakso joge. Vsako leto vas obdarimo z gradivom in priporočili kako razviti lastno domačo prakso.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z podjetjem Sadhana d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share