MediaPlanet.si odprodaja prenosnikov iz zaloge!!!

Cena: 639,00€

MediaPlanet.si odprodaja prenosnikov iz zaloge!!!

Elegantna oblika in takojšnja produktivnost

Prenosnik HP ProBook 4520s (WT173EA) z najnovejšimi Intelovimi procesorji ponuja izboljšano preprostost v ugodnem paketu. Gladka aluminijasta prevleka,na voljo v barvi kaviarja ali šampanjsko srebrni barvi, združuje lep videz in trajnost, vsebuje pa tudi programsko opremo, kot je prepoznavanje obrazov za enostavne prijave in Corel Home Office 1 za produktivnost v pisarni.

Napredna podpora za večpredstavnost
Pri prenosnem računalniku HP ProBook 4520s (WT173EA) napredna podpora za večpredstavnost vsebuje izbiro ločene grafične kartice z namenskim video pomnilnikom ATI Mobility Radeon™. Prenosniku je poleg tega priložena tudi zbirka ArcSoft TotalMedia, ki vam omogoča predvajanje, urejanje ter ustvarjanje video in zvočnih datotek. Novi »nadzorni elementi večpredstavnosti« za nadziranje videoposnetkov, kot so predvajanje, previjanje nazaj in hitro previjanje naprej so zdaj vgrajeni v tipkovnico, kar poenostavlja delo z video in zvočnimi datotekami. Doživite tudi življenje v visoki ločljivosti 2 z vrati HDMI, ki vam omogočajo neposredno povezavo z zasloni visoke ločljivosti.
Kliknite za več informacij >>>

Izdelan za varčevanje
Prenosnik HP ProBook 4520s (WT173EA) vsebuje Orodje HP Power Assistant, ki omogoča popoln nadzor porabe električne energije prenosnega računalnika! S tem orodjem, ki je preprosto za uporabo, lahko privarčujete energijo, podaljšate čas delovanja baterije, natančno nadzirate posredovane zahteve za napajanje in poročate o delovni porabi energije.

Izdelan za preprostost
Novi HP ProBook 4520s (WT173EA) ima HP QuickLook 3, ki zagotavlja zmožnost branja in pisanja informacij e-pošte, koledarja, opravil in stikov v nekaj sekundah po dotiku gumba brez zagona računalnika. Funkcija HP QuickWeb 5 pa zagotavlja dostop do spleta v nekaj sekundah – tudi kadar je prenosnik izklopljen.

Izdelan za zaščito
Nova tipkovnica vgrajena v HP ProBook 4520s (WT173EA) z odtočnimi vdolbinami, odporna proti razlitju tekočin, pomaga zaščititi občutljivo elektroniko in ključne sestavne dele pred manjšimi razlitji. Z orodjem HP 3D DriveGuard, ki z merjenjem pospeška zazna nenadne premike v vseh smereh in uvede zaščitne ukrepe, lahko pripomorete k zaščiti trdega diska prenosnega računalnika pred udarci in padci ter tako zavarujete občutljive podatke


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem G-TRONIC, Igor Goronja s.p.