Knjižnica za plošče DC -300 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Knjižnica za plošče DC -300 – IZKLICNA CENA 1 €!

Velja omeniti, da je knjižnice mogoče naložiti drugo nad drugo, a več kot tri ni priporočljivo, predvsem zaradi šibke plastične zgradbe. Seveda pa se naprava uporablja tudi samostojno brez računalnika, denimo poleg glasbenega stolpa za shranjevanje glasbenih plošč. A bodimo iskreni: ob taki uporabi izgubi dobre lastnosti, kot so hitro iskanje in enostavna raba, saj si moramo mesto posamezne plošče lastnoročno zapisati na priloženi obrazec.

Naprava DC-300 ni najmanjša, saj meri približno 37 × 39 × 18 cm. Namenjena je tako domači kot tudi poslovni rabi, saj imamo vsi čedalje več plošč, ki bi jih bilo treba shraniti. V napravi plošče niso izpostavljene zunanjim vplivom, ki bi jim škodovali, pa tudi nepooblaščenim lahko onemogočimo dostop do podatkov – program CD Library zaščitimo z geslom, napravo pa zaklenemo s ključem.

Več o izdelku


Deli z drugimi:
Share