Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
20.09.2023 11:22

Deli z drugimi:

Share

Dokumentno poslovanje, kot ga še niste poznali

Kar zadeva notranje procese in delo z dokumenti, je vsako podjetje zgodba zase. Prav vsa podjetja pa bi se v en glas strinjala, da potrebujejo prilagodljive rešitve. Nanje stavi tudi Toshibin oddelek ITAMS.
Foto: Toshiba
Foto: Toshiba

Digitalizacija močno spreminja poslovanje podjetij in rabo tehnologije. To je še toliko bolj očitno na področju tiskanja.

Odstopajte od povprečja

Vsako podjetje ima različne zahteve pri poteku dela. Da bi ustvarili čim bolj optimalno dokumentno okolje posameznega podjetja, podjetje Toshiba Tec in njegov interni oddelek informatike, imenovan IT Application Management & Support (ITAMS), že dlje časa utirata nov pristop. Toshibini strokovnjaki upoštevajo zahteve strank po optimizaciji procesov dela z dokumenti, programirajo individualne rešitve ter jih implementirajo v obstoječe poslovno okolje. Takšna rešitev je podjetjem pisana na kožo, saj se popolnoma ujema z delovnimi in dokumentnimi tokovi. Kaj torej Toshiba počne drugače?

e-ScanFlow in e-FileWatcher zmoreta skoraj vse

e-ScanFlow je zmogljiva aplikacija za digitalizacijo dokumentov z večopravilnimi napravami. S standardno funkcijo skeniranja na omrežne lokacije in z integriranim skrbništvom uporabnikov ponuja vrsto možnosti za hitro in enostavno optimizacijo delovnih tokov skeniranja. Poleg tega e-ScanFlow vključuje tudi funkcijo OCR za ustvarjanje PDF dokumentov, po katerih je mogoče iskati, obliko zapisa pa prilagoditi zahtevam posameznih strank. Razširitev standardne funkcionalnosti omogoča celo prenos podatkov z digitaliziranih dokumentov neposredno v poslovno programsko opremo.

Orodje e-FileWatcher uporabnikom omogoča spremljanje map, e-poštnih predalov in pretočnih virov podatkov ter pridobivanje dokumentov v skladu z definiranimi pravili (npr. računi gredo v računovodstvo in k posameznemu naslovniku).


Z avtomatiziranimi procesi lahko organizacije POVEČAJO produktivnost in PRIHRANIJO več kot 10 ur na mesec na uporabnika.


Uporabniški vmesnik, ki se prilagodi posamezniku

K bolj produktivnemu delu zaposlenih ogromno prispeva tudi uporabniški vmesnik na napravah, ki ga je moč prilagoditi posameznemu uporabniku ali skupini uporabnikov. Tako ima uporabnik, ko se prijavi v napravo, že takoj na voljo svoje najpogosteje uporabljane funkcije in naslove. Naprave poleg imenika strežnika Exchange poznajo celo vtičnik za Gmail. Prav tako lahko uporabnik s preprostim klikom na »makro funkcijo« zažene tudi kompleksnejša opravila. Kot da to še ne bi bilo dovolj, ima lahko nastavljeno tudi najljubše ozadje.

Da so pri Toshibi resnično mislili na vse, dokazuje funkcija e-Advertiser, ki jo podjetje lahko uporabi za obveščanje. Zaposlene lahko obvešča o čemerkoli, nekatera podjetja jo uporabljajo celo za prikaz dnevnega menija v menzi.

Posvetujte se s strokovnjaki podjetja Tift

Tift, d. o. o. je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. S celovito ponudbo izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev in kakovostnih inženirskih, programskih in vzdrževalnih storitev zagotavlja rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom stranke. Tift strankam omogoča visoko stopnjo produktivnosti na vseh ravneh poslovanja ob optimalni kakovosti izpisov, nizkih stroških in kar najmanjših okoljskih obremenitvah. Več informacij najdete na spletni strani www.tift.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
dokumentni sistemi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več