Življenjski slog
19.03.2024 08:40
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Creality K1C znižan na manj kot 500 €

Edit / Dodano 20.3.204

Prodajalec je znižal ceno na 499 €. Koda ostaja enaka (SKUBNR3).


Creality K1C 3D tiskalnik predstavlja pomembno dopolnitev na trgu 3D tiskalnikov, namenjen predvsem ljubiteljem 3D tiskanja. Ne obljublja revolucije, temveč zagotavlja zanesljive funkcije in izboljšave, ki obogatijo uporabniško izkušnjo in razširijo možnosti tiskanja.

Na spletni strani www.cafago.com je Creality K1C trenutno na voljo za ugodnih 525 € s promocijsko kodo SKUBNR3. Kaj dobite za ta denar?

Glavne značilnosti

Creality K1C je opremljen z AI kamero, ki omogoča spremljanje in obveščanje v realnem času med procesom tiskanja. Ta funkcionalnost ne le da povečuje varnost in nadzor nad tiskalnim postopkom, temveč podpira tudi video nadzor in ustvarjanje časovno zamaknjenih posnetkov (time-lapse), kar razširi uporabniške možnosti in izkušnje z dodanimi AI funkcionalnostmi.

K1C deduje lahko in agilno CoreXY sistem svojega predhodnika K1, kar mu omogoča hitrost tiskanja do 600 mm/s in pospešek do 20000 mm/s², ob tem pa ohranja kakovost tiska. Ta kombinacija hitrosti in kakovosti je idealna za uporabnike, ki iščejo učinkovitost brez kompromisov na račun kakovosti končnega izdelka.

Creality K1C je optimiziran za filamente iz karbonskih vlaken, kar uporabnikom omogoča izkoristek nadrejenih mehanskih lastnosti in dimenzijske stabilnosti filamenov, polnjenih s karbonskimi vlakni. To razširja spekter možnosti tiskanja in omogoča izdelavo delov z izboljšano trdnostjo in vzdržljivostjo.

Z vgrajeno kovinsko šobo lahko Creality K1C brez težav obdela tako karbonska vlakna kot tudi druge napredne materiale, vključno s PLA-CF, ABS, PLA, PETG, TPU, ASA in specializiranimi filamenti, okrepljenimi s karbonskimi vlakni, kot sta PA-CF in PET-CF. To uporabnikom nudi širok nabor možnosti tiskanja.

Inteligentni hlajenjski sistem učinkovito uravnava temperaturo med tiskanjem, zagotavljajoč dosledne in visokokakovostne izpise. Ta pametna funkcija optimizira okolje tiskanja in izboljša splošno zmogljivost tiskalnika. 

Z vnaprej nameščenimi dušilnimi blazinicami Creality K1C zagotavlja povečano stabilnost, zmanjšuje vibracije za gladkejše tiskanje ter minimizira hrup in morebitne prekinitve med delovanjem. Funkcija samodejne kalibracije poenostavlja postopek nastavitve. Uporabniki lahko s preprostim dotikom začnejo proces samodejne kalibracije in se s tem znebijo ročnega niveliranja.

Več o 3D tiskalniku na www.cafago.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.
Vas zanima več iz te teme?
3D tiskalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več