Programska oprema
13.10.2006 10:38

Deli z drugimi:

Share

Clean Mail Traffic storitev za podjetja

Podjetja skupine Telefónica in Panda Software so skupaj predstavili novo varnostno storitev za podjetja: Clean Mail Traffic storitev, ki ponuja 100% zagotovilo, da bo vaša e-pošta čista virusov, spam-a in ostalih internetnih groženj.

Clean Mail Traffic je namenjen podjetjem srednjega in večjega obsega, ne glede na njihovo količino e-sporočil, ki potrebujejo strokovno upravljanje za zaščito podjetniških omrežij pred zunanjimi grožnjami. Ta nova storitev prejme vso e-pošto podjetja in jo pregleda za viruse, spyware, spam in neprimerne vsebine. Če je katerakoli izmed teh groženj odkrita, je e-sporočilo lahko blokirano in na ta način se prepreči, da bi doseglo prejemnika in povzročilo škodo. Prav tako filtrira neželeno vsebino, ki predstavlja nepotrebno obremenitev podjetniških virov.

Clean Mail Traffic storitev ne upočasnjuje omrežnega prometa in tudi ne povzroča zamudo v prejetju informacij v podjetje. Zagotavlja kontinuiteto poslovanja, saj varuje e-pošto v primeru sesutja strežnika. Storitev daje podjetju priložnost da se koncentrira na svoje osrednje delo in poslovanje, brez potrebe da skrbi za upravljanje e-poštnih strežnikov. Storitev ima prav tako pozitivne vplive za podjetje in ugled blagovne znamke, saj preprečuje, da bi e-sporočila z neprimerno vsebino zapuščala podjetje.

Clean Mail Traffic omogoča podjetjem razbremenitev delovnega bremena notranjega IT osebja, ki je odgovorno za upravljanje z e-pošto, in tudi zmanjša obremenitev spominskih zahtev z blokiranjem neželenih e-sporočil še preden ta dosežejo podjetje. Storitev ne zahteva investicij v posamezne računalnike ali aplikacije.

Nova Clean Mail Traffic storitev je preprosta in hitra za implementacijo in kompatibilna z vsemi platformami e-pošte. Je visoko prilagodljiva, saj lahko uporabniki, glede na to, da imajo ustrezne privilegije, upravljajo z anti-spam filtri, karanteno in obvestili, kot tudi s svojim belimi in črnimi seznami brez intervencije administratorjev.

Kot pravi Pedro Bustamante, direktor mednarodnega marketinga pri Panda Software, “E-pošta v velikih podjetjih je najbolj kritična vhodna točka za grožnje za vstop v podjetniško omrežje, saj je upravljanje z veliko količino e-pošte kompleksno in zahteva ustrezne investicije v osebje in infrastrukturo. Prepričani smo, da bo nova Clean Mail Traffic storitev s skupino podjetij Telefónica zadovoljila 24×7 varnostne potrebe platform svojih strank.

Clean Mail Traffic storitev je lahko naročena kot celotni paket (antivirus in antispam) ali posebej (antivirus ali antispam). Vse opcije vključujejo filter vsebin in kontinuiteto e-pošte. Storitev se prilagodi različnim potrebam strank, z različnimi plačilnimi možnostmi: bodisi po posameznih nabiralnikih ali nivojih prometa e-pošte.


Prijavi napako v članku