Strojna oprema
07.04.2006 15:01

Deli z drugimi:

Share

Cisco Systems rešitve v romunski banki

UniCredit Romania, članica UniCredit Group, vodilne bančne skupine v Srednji in Vzhodni Evropi, je na svojem sedežu v Bukarešti vpeljala nov poslovni govorni in podatkovni komunikacijski sistem, v celoti zgrajen na tehnologiji podjetja Cisco Systems.

UniCredit ima v Romuniji preko 50.000 strank, ki dostopajo do bančnih izdelkov in storitev prek državnega omrežja 50 podružnic. Sistem omogoča centralno vodene podatkovne in govorne storitve z visoko stopnjo delovanja za zaposlene tako na sedežu UniCredit Romania kot tudi v vseh 50 poslovalnicah po vsej državi, kjer rešitev podpira mešanico internetnega protokola in tradicionalnih telefonskih sistemov. Vpeljava novega sistema – v manj kot dveh mesecih ga je vpeljal Datanet Systems SRL, Cisco Gold Partner -, je januarja zaposlenim na sedežu UniCredita omogočila selitev v novo zgradbo brez prekinitve poslovanja in izgube produktivnosti.

Delovanje in vzdržljivost omrežij ter poenotene komunikacijske infrastrukture podjetja Cisco Systems je za UniCredit ključnega pomena, saj lahko ponudi konsistentno uporabniško izkušnjo z visoko dosegljivostjo. Sistem poleg podpore načrtovani hitri rasti poslovanja omogoča tudi razširljivo in fleksibilno infrastrukturo za poenostavitev integracije komunikacijskih sistemov.

Cisco Unified Communications System je zasnovan za centralizirano konfiguracijo in administracijo, kar omogoča upravljanje podružnic na daljavo. Posledica tega so znatni prihranki v stroških in virih, tako med vpeljavo, kakor tudi med delovanjem.


Prijavi napako v članku