Računalništvo, telefonija
17.01.2005 13:44
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cisco in EMC rešitve za konsolidacijo pomnilniških sistemov

Podjetji Cisco Systems in EMC sta napovedali ponudbo celovite rešitve za konsolidacijo pomnilniških sistemov za oddaljen dostop do poslovnih podatkov. Z združitvijo Cisco tehnologije oddaljenih datotečnih storitev (WAFS) in EMC pomnilniških sistemov NAS, bodo stranke pridobile integrirano rešitev, ki bo poenotila podatke podružnic v podatkovnem centru, kar podjetjem hkrati omogoča osrednje skladiščenje, upravljanje, zaščito in tudi dostop do podatkov.

Sporazum za originalne ponudnike opreme (OEM) bo podjetju Cisco omogočil prodajo, EMC pa podporo za pomnilniške sisteme NS Series/Integrated NAS. Cisco namerava neposredno in prek svoje svetovne mreže partnerjev prodajati in ponujati podporo za integrirano rešitev. Skupaj z nedavno predstavljeno rešitvijo Cisco File Engine pa bo tako lahko ponudil idealne rešitve za konsolidacijo pomnilniških sistemov velikih podjetij prek razpršenih omrežij.

Serija naprav Cisco File Engine uporablja na odprtih standardih osnovano tehnologijo WAFS, napredno tehnologijo, ki strankam omogoča krajevnim omrežjem podobno zmogljivost pri oddaljenem dostopu do datotek na osrednjem strežniku. Cisco File Engine je tako dopolnitev obstoječim rešitvam za omrežno delo z oddaljenimi podružnicami, ki vključuje tudi varnostne, brezžične, govorne in predpomnilniške rešitve.


Prijavi napako v članku