Računalništvo, telefonija
17.04.2018 10:52

Deli z drugimi:

Share

Če boste dovolj hitri, bo ta pametna ročna ura vaša že za 45,49 evrov!

Športna ročna ura F1 Touchscreen Smart Watch za malo denarja ponuja veliko.
Športna ročna ura F1 Touchscreen Smart Watch za malo denarja ponuja veliko.

Če potrebujete kakovostno in zmogljivo pametno ročno uro za šport, a zanjo niste pripravljeni odšteti veliko denarja, ima spletna prodajalna Cafago pravi izdelek za vas. Ta namreč ponuja pametno ročno uro F1 Touchscreen Smart Watch že za 49,83 evrov in sicer na spletnem naslovu https://www.cafago.com/en/p-y7241b.html?aid=niske. Z vnosom kupona »APY72« (brez narekovajev) pa bo lahko pametna ročna ura F1 Touchscreen Smart Watch vaša že za zgolj 45,49 evrov. Ker pa ta ponudba preteče 5. maja, z nakupom nikakor ne gre odlašati.

Pametna ročna ura F1 Touchscreen Smart Watch je primerna tako za vsakodnevno uporabo kot za športne dejavnosti. Zanimiv izdelek je namreč opremljen s 3,3-centimetrskim oziroma 1,3-palčnim zaslonom ločljivosti 240 x 24 slikovnih točk. Ker je ta občutljiv na dotik, ga lahko uporabljamo na enak način, kot miniaturni pametni mobilni telefon. Ker so inženirji vanj vgradili navigacijski sistem GPS, lahko pametno ročno uro uporabljamo za merjenje aktivnosti na prostem, kot na primer kolesarjenje, plezanje, tekanje, hoja in še mnogo več.

Poceni pametna ročna ura F1 Touchscreen Smart Watch ponuja še brezžično tehnologijo BT 4.0 in številne funkcionalnosti, kot so števec korakov, merilec porabljenih kalorij, opravljena razdalja, budilka, sprejemanje klicev in sporočil in še mnogo več. Poleg tega je novost opremljena s certifikatom IP65, kar pomeni, da je odporna proti vodnim kapljicam in prahu. Baterija zmogljivosti 480 miliamper ur pa pametni ročni uri F1 Touchscreen Smart Watch zagotavlja do sedem dni avtonomije v stanju pripravljenosti, povsem izpraznjeno pa jo polnimo okoli tri ure.

Pametna ročna ura F1 Touchscreen Smart Watch je na voljo v črni, modri in rdeči barvi, razpoložljivi prostor za shranjevanje glasbe in drugih podatkov pa lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice in sicer do 32 gigabajtov. Več informacij o zanimivi pametni ročni uri je na voljo na povezavi https://www.cafago.com/en/p-y7241b.html?aid=niske, kjer seveda lahko oddate tudi vaše naročilo.


Prijavi napako v članku