Tiskalniki in skenerji
15.11.2009 14:47

Deli z drugimi:

Share

Canonovi dokumentni bralniki za Apple Mac-e

imageFORMULA DR-2510M: Canonovi novi dokumentni bralniki so odgovor na vse pogostejšo uporabo računalnikov Mac v ustvarjalnih poklicih in običajnih poslovnih okoljih
imageFORMULA DR-2510M: Canonovi novi dokumentni bralniki so odgovor na vse pogostejšo uporabo računalnikov Mac v ustvarjalnih poklicih in običajnih poslovnih okoljih

Canon Europe je svojo ponudbo optičnih bralnikov obogatil z modeloma imageFORMULA DR-2010M in DR-2510M, ki sta prva Canonova bralnika s podporo za računalnike Apple Macintosh. Namenjena sta podjetjem, ki se ukvarjajo s kreativno dejavnostjo ter širšemu poslovnemu segmentu.

Canonove stranke, ki uporabljajo računalnike Mac lahko odslej izkoristijo prednosti profesionalnih tehnologij skeniranja, ki so na voljo za naprave, ki jih poganja operacijski sistem Microsoft Windows. DR-2010M in DR-2510M povzemata odlike bralnikov DR-2010C in DR-2510C za sisteme Windows, kot so kompaktna oblika, enostavna uporaba in zanesljivo skeniranje.

DR-2010M in DR-2510M sta hitra dokumentna bralnika, z zmogljivostjo barvnega skeniranja 20 str/min oziroma 25 str/min. Uporabnikom v malih in domačih pisarnah je namenjen DR-2010M, za zahtevnejše naloge skeniranja v različnih pisarniških okoljih pa je primernejši DR-2510M.

Oba bralnika sta kompaktna in se od različice za Windows ločita samo po črni barvi in integrirani programski opremi. Priložena Canonova aplikacija CaptureOn Touch zagotavlja hitro in enostavno skeniranje, Presto! PageManager je namenjen upravljanju datotek, Presto! BizCard pa upravlja s poslovnimi kontakti.
DR-2010M in DR-2510M sta na voljo z gonilniki Windows ISIS in TWAIN ter z Windows različico aplikacije CaptureOn Touch, da ju je mogoče uporabljati tudi v okoljih z operacijskim sistemom Windows.


Prijavi napako v članku