Telefoni
09.10.2020 10:52
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bo Samsung W20 5G osvežil trg preklopnih telefonov?

Prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung W20 5G bo zagotovo navdušil mnoge.
Prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung W20 5G bo zagotovo navdušil mnoge.

Podjetje Samsung je že večkrat jasno pokazalo, da je prihodnost v prepogljivih telefonih, čeprav jih uporabniki še niso zares “vzeli za svoje”. S prihodom telefona s prodajno oznako Samsung W20 5G pa naj bi postali še bolj povezani z vsakdanjim življenjem. Novost bo po obliki spominjala na novi Galaxy Z Fold2, a naj bi bila nekoliko cenejša in predvsem bolj vzdržljiva.

Prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung W20 5G bo opremljen s kar 15,8-centimetrskim oziroma 6,23-palčnim zaslonom AMOLED ločljivosti 1.536 x 2.152 slikovnih točk, kar pomeni, da je kot nalašč za predvajanje večpredstavnostnih vsebin. Na zunanji strani bomo našli manjši zaslon AMOLED z 11,7-centimetrsko oziroma 4,7-palčno diagonalo, ki bo namenjen prikazovanju obvestil in hitrim opravilom. Ker bo šlo za vrhunski pametnih mobilni telefon, ne preseneča, da naj bi ga inženirji podjetja Samsung opremili z zmogljivo strojno opremo.

Prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung W20 5G naj bi bil opremljen z zmogljivim procesorjem Qualcomm Snapdragon 855+, z 12 gigabajti sistemskega pomnilnika in 512 gigabajti vgrajenega pomnilnika za shranjevanje podatkov. Za zajem kakovostnih fotografij so na voljo kar tri slikovna tipala ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, 12 milijonov slikovnih točk in 12 milijonov slikovnih točk. Ne smemo pozabiti niti na podporo za mobilno omrežje 5G.

Dovolj dolgo avtonomijo delovanja naj bi prepogljivemu pametnemu mobilnemu telefonu Samsung W20 5G zagotavljali bateriji zmogljivosti 2090 in 2160 miliamper ur, na pomnilniku pa naj bi že bil nameščen mobilni operacijski sistem Android 11. Novost bo sprva naprodaj le v beli barvi, kdaj in po kakšni maloprodajni ceni, pa podjetje Samsung žal še ni razkrilo.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku