Računalništvo, telefonija
07.08.2017 09:11

Deli z drugimi:

Share

Bo Apple septembra vendarle predstavil iPhone 7S?

Apple naj bi septembra prestavil pametna mobilna telefona iPhone 7S in iPhone 7S Plus.
Apple naj bi septembra prestavil pametna mobilna telefona iPhone 7S in iPhone 7S Plus.

Nahajamo se v času, ko informacije o prihajajoči novi generaciji najbolj uspešnega pametnega mobilnega telefona vseh časov iPhone postajajo vse bolj konkretne. Namesto splošnih ugibanj in pričakovanj se na spletu namreč pojavljajo prototipi, fotografije in specifikacije, ki ponujajo vpogled v prihodnji model iPhone. Tokrat pa so vse te informacije na glavo postavili zanesenjaki spletne strani 9to5Mac, saj zatrjujejo, da bo podjetje Apple septembra letos dejansko predstavilo pametna mobilna telefona iPhone 7S in iPhone 7S Plus, ki bosta dejansko le nadgradnja obstoječih modelov.

Pametna mobilna telefona iPhone 7S in iPhone 7S Plus bosta v primerjavi z obstoječimi modeli bogatejša za stekleno ohišje, medtem ko bo njihova oblika in velikost ostala nespremenjena. Uporabnikom bodo tako na voljo dva modela in sicer opremljena z zasloni z 11,9-centimetrsko (4,7-palčno) in14-centimetrsko (5,5-palčno) diagonalo. Novinca bomo prepoznali tudi po tem, da bosta bogatejša za kovinsko obrobo, kar ju bo naredilo še privlačnejša.

Zanesenjaki spletne strani 9to5Mac še trdijo, da bosta pametna mobilna telefona iPhone 7S in iPhone 7S Plus razpolagala še s sistemom za brezžično polnjenje. Tu seveda ne gre spregledati boljšega procesorja, večjo količino sistemskega pomnilnika in morda boljši fotoaparat, zelo malo verjetno pa je, da bosta novica deležna zaslona OLED.


Prijavi napako v članku