Programska oprema
22.04.2008 08:57
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Beta različica novega Panda Security Managed Office Protection na voljo brezplačno

Panda Security, eden vodilnih ponudnikov IT-varnosti, je trgu predstavil beta različico nove in napredne rešitve za mala in srednje velika podjetja, Panda Security Managed Office Protection. Po Gartnerju, vodilnem ponudniku raziskav in analiz v industriji informacijske tehnologije, “ima 95 odstotkov malih in srednjih podjetij danes nameščene protivirusne rešitve na končnih točkah njihovih omrežij, vendar je 72 odstotkov še vedno okuženih”.

Panda Security Managed Office Protection omogoča spletno upravljavsko konzolo za upravljanje na daljavo, ki omogoča nastavljanje informacijskih virov iz kateregakoli računalnika z dostopom do interneta. Profili se lahko določijo po celotni organizaciji z namenom prilagajanja individualnim ali oddelčnim zahtevam. To omogoča celovito varnostno upravljanje brez potreb poseganja posameznika. In če ni potreb po investicijah v posvečene varnostne strežnike, je celoten strošek lastništva zmanjšan na minimum.

S to rešitvijo se lahko varnostno upravljanje v celoti izloči, kar še zmanjša stroške, saj ni potrebno specializirano osebje. Minimalni vpliv na delovanje sistema in rabo virov pomeni, da so vredni informacijski viri osvobojeni za druge naloge. Panda Security Managed Office Protection vključuje tudi zaščito pred neznanimi grožnjami in upravljani osebni požarni zid, da zagotovi maksimalno zaščito za strežnike in delovne postaje.

Brezplačen preizkus lahko začnete na tej povezavi.


Prijavi napako v članku