Računalništvo, telefonija
08.12.2017 10:00

Deli z drugimi:

Share

Beeping.si in Nizkocenovci.si

Beeping.si in Nizkocenovci.si
Beeping.si in Nizkocenovci.si

V Kamniškem Kikštarterju prirerajo podjetniški večer na temo nadobudnih spletnih projektov.Prisluhnili boste lahko ustanoviteljema Beeping.si in Nizkocenovci.si (GoAvio.com), ki uspešno zgodbo širita tudi na tuja tržišča.


Nizkocenovci (Goavio.com)-Matej Gaser

Nizkocenovci.si uporabnikom nizkocenovnih letov omogoča, da enostavno najdejo najboljšo povezavo za njihovo željeno destinacijo in najdejo dan, ko je vozovnica najcenejša.

Po 200.000 evrov semenskega kapitala Branka Drobnaka in Boruta Rismala in razpisa SK50 Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) so v 2016 prejeli novo naložbo, v višini 300.000 evrov.

Podjetje je tudi nosilec prestižnega naziva Startup Leta 2016.


Beeping.si- Jan Dobrilovič

Beeping je spletna platforma, ki omogoča enostavno naročanje predhodno preverjenih in usposobljenih čistilcev za dom. Rešuje težave lastnikov in najemnikov nepremičnin, Airbnb gostiteljev, kot tudi čistilcev, ki so danes zaradi delovanja na črnem trgu omejeni pri trženju svojih storitev

Storitev je v Sloveniji zaživela lani spomladi, danes ima že 2500 registriranih uporabnikov in beleži v povprečju 30-odstotno mesečno rast naročil. Letos so svoje poslovanje razširili že na Hrvaški trg.


Dogodek je brezplačen.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KIKštarter KAMNIK
Za več informacij so vam na voljo pri KIKštarter KAMNIK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

KIK Štarter Kamnik logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KIKštarter KAMNIK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku