Računalništvo, telefonija
12.09.2011 18:01

Deli z drugimi:

Share

B2 d.o.o. aktivno sodeluje z ostalimi izobraževalnimi partnerji

B2 d.o.o.
B2 d.o.o.

Sistem eCampus, za izvajanje e-izobraževanja in enostavno orodje za izgrajevanje e-gradiv, uporablja tudi marsikatera izobraževalna ustanova v Sloveniji. V okviru sodelovanja z Ljudskimi univerzami in ostalimi razvojnimi izobraževalnimi centri v Sloveniji se tkejo uspešne zgodbe izvedenih projektov. V zadnjih pomladno poletnih mesecih so bili ativno prisotni pri predstavitvah dveh uspešno izvedenih projektov v okviru izvajanja e-zobraževanj za odrasle.

V juliju so bili aktivno udeleženi na prireditvi Ljudske univerze Ajdovščina na dvorcu Zemono. Zaključna konferenco projekta Partnerstva je bila namenjena predstavitvi rezultatov, doseženih v zadnjih 2 letih na področju razvoja e-gradiv za povečanje fleksibilnosti na trgu dela, zagotavljanju cenejšega in hkrati kvalitetnega izobraževanja in spodbujanju vseživljenjskega učenja.

V okviru projekta, ki sta ga sofinancirala MŠŠ in ESS so naredili kar 20 različnih učnih e-gradiv s pomočjo e-izobraževalnega sistema eCampus. E-gradiva so dostopna brezplačno na njihovem e-izobraževalnem portalu www.cvzu-vita.si.

Nekaj zanimivih naslovov e-gradiv: Ženska poslovna obleka, Moški poslovni izgled, Poslovni bonton, Pridobivanje finančnih sredstev za razvoj podeželja, Kako registrirati dejavnost?, itd.V mesecu maju so bili s strani RIC Novo mesto povabljeni na Hrvaško, v Karlovac, kjer je potekalo drugo srečanje partnerjev mreže javnih in zasebnih izobraževalnih institucij.

Program je potekal dva dni in je bil izredno pester, saj je zajemal od delavnic, kako motivirati odrasle za izobraževanje, do razprave o sodelovanju izobraževalnih institucij z gospodarstvom. Sami so predstavili naše izkušnje na področju e-izobraževanja, ki vedno bolj vstopa v vse pore našega življenja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem B2 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri B2 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

B2 d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem B2 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku