Računalništvo, telefonija
29.11.2012 13:28

Deli z drugimi:

Share

Amis odprl svojo prvo lastno poslovalnico v Sloveniji

Obiskovalcem mariborskega nakupovalnega središča Europark je vrata odprla prva Amis poslovalnica, ki na 100 kvadratnih metrih ponuja pristno Amis uporabniško izkušnjo.
Generalni direktor družbe Amis Boštjan Košak in Dejan Zavec.
Generalni direktor družbe Amis Boštjan Košak in Dejan Zavec.

Mariboru je danes vrata odprla prva Amisova poslovalnica v Sloveniji. Poslovalnica, ki se nahaja v mariborskem Europarku, obiskovalcem ponuja pristno Amis izkušnjo. Obiskovalci lahko v poslovalnici, ki se pridružuje 25-tim partnerskim prodajnim mestom po vsej Sloveniji, preizkusijo vse Amis storitve in napredne naprave s področja digitalne in mobilne televizije, interneta ter telefonije. Posebne pozornosti so deležni poslovni uporabniki ter najmlajši.

Amis ima že več kot 25 partnerskih prodajnih mest, z lastno poslovalnico pa se želimo še bolj približati uporabnikom naših storitev. Začeli smo v Mariboru, a bomo nabor v prihodnje še razširili po Sloveniji. Razvoj širokopasovnih in mobilnih storitev gre danes hitro naprej, veliko je novosti, zato tudi med uporabniki obstaja potreba po t. i. stični točki, kjer lahko preizkusijo, spoznajo in se navdušijo nad rešitvami. Lastna poslovalnica omogoča pristen dialog z uporabniki, ki tako na najboljši možen način spoznajo priljubljeno domačo blagovno znamko in njene storitve,<< je povedal generalni direktor družbe Amis Boštjan Košak.

Amisova prva poslovalnica se lahko pohvali z izredno celovito ponudbo izdelkov in storitev, saj poleg celotnega spektra preizkušanja storitev televizije, interneta in telefonije nudi tudi sklepanje ali spreminjanje naročniških razmerij. Uporabniki Amis storitev lahko v njej poravnajo svoje mesečne obveznosti, in sicer brez provizije za plačilo položnic. V poslovalnici, ki je zasnovana na sodoben in prijeten način, so v Amisu posebno mesto namenili poslovnim uporabnikom. Prav tako so uredili kotiček za najmlajše, kjer se lahko otroci brezskrbno igrajo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku