Igre
21.07.2010 10:07

Deli z drugimi:

Share

Alien Swarm: brezplačna spletna streljačina

Podarjenemu konju se ne gleda v zobe!
Podarjenemu konju se ne gleda v zobe!

Tokrat so pri podjetju Valve prišli na svoj račun tisti igričarji, ki za igranje spletnih računalnih iger niso pripravljeni plačati niti evra. Priljubljena programska hiša je namreč najavila razpoložljivost povsem brezplačne spletne streljačine Alien Swarm, ki temelji na osnovi zmogljivega pogona Source Engine. Novo igro so »sposali« nadvse izkušeni programerji, ki so med drugim sodelovali pri pripravi uspešnic, kot so Unreal Tournament 2004, Left 4 Dead in Portal 2.

Brezplačna spletna streljačina Alien Swarm je na voljo za prenos na portalu Steam (http://store.steampowered.com/app/630/) in omogoča sočasno igranje do štirih računalničarjev v načinu dvojic. Igričarjem je na voljo več kot 40 bolj ali manj smrtonosnih orožji, štirje različni razredi in 8 različnih likov. S pridobivanjem izkušenj računalničarji dobijo voljo še dodatne sobe za igranje.

Uporabnikom brezplačne spletne streljačine Alien Swarm je na voljo tudi storitev računalništva v oblaku Steam Cloud, ki omogoča shranjevanje raznovrstnih statistik in napreden sistem proti spletnemu goljufanju VAC. Igra je trenutno na voljo le za uporabnike operacijskih sistemov Windows, kmalu naj bi je bili deležni tudi lastniki računalniških sistemov podjetja Apple.


Prijavi napako v članku