Poslovne rešitve
13.04.2010 14:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Adamsoft med finalisti svetovnega tekmovanja NFC FORUM GLOBAL COMPETITION 2010

Adamsoft med finalisti svetovnega tekmovanja NFC FORUM GLOBAL COMPETITION 2010
Adamsoft med finalisti svetovnega tekmovanja NFC FORUM GLOBAL COMPETITION 2010

Najboljši med najboljšimi s področja NFC tehnologije, se bodo predstavili s svojimi rešitvami na WIMA Developers Summit. Prireditev bo potekala od 20. do 22. aprila 2010 v Monaku. Ob zaključku bodo izbrani zmagovalci v dveh kategorijah.

Podjetje Adamsoft d.o.o. je edino slovensko podjetje, ki se je v močni konkurenci po izboru strokovne komisije uvrstilo med 10 finalistov svetovnega izbora.

Adamsoft na tekmovanju konkurira z inovacijo, ki omogoča uporabo Smart posterja, ki je prilagojena obstoječemu stanju, ko je na trgu prisotnih relativno malo NFC telefonov.

Osnovna ideja Smart posterja je v digitalizaciji in interaktivnosti. Za razliko od klasičnih posterjev (in sorodnih oglasnih površin) Smart poster omogoča nakup vsebin (melodije, video, slike, vstopnice), sodelovanje v nagradnih igrah, anketah in tako oglaševalcu predstavlja odlično orodje za zbiranje podatkov ter merjenje učinkovitosti posameznega oglasnega mesta.

Podjetje Adamsoft d.o.o. je eno izmed globalno vodilnih podjetij na razvoju NFC aplikacij in povezanih poslovnih rešitev. Temeljno poslanstvo podjetja je iskanje inovativnih področij na osnovi informacijskih tehnologij. Podjetje utrjuje pot referenčnim NFC projektom v sodelovanju z večjimi slovenskimi podjetji, ki jih nato preko partnerske mreže (Italija, Nemčija, Španija, Mehika, ZDA,…) plasira na tehnološko napredne trge.

NFC (Near Field Communication), omogoča enostavno komunikacijo kratkega dometa med različnimi elektronskimi napravami. NFC tehnologija je mobilna tehnologija prihodnosti, ki bo spremenila naše mobilne telefone v elektronske denarnice, v sredstvo za identifikacijo oziroma v nepogrešljivo orodje v vašem žepu.

NFC razširja nabor funkcij uporabe mobilnega telefona:
-plačevanje – NFC telefon nadomesti vse kreditne in plačilne kartice
-smart poster – prenos digitalnih vsebin iz oglasnih mest
-ticketing – nakup in uporabo elektronskih vstopnic
-potrjevanje prisotnosti – varnostne službe, evidenca delovnega časa
-identifikacija pri kontroli dostopa.


Prijavi napako v članku