Računalništvo, telefonija
15.07.2016 10:31
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Leagoo M5 – trši kot oreh

Leagoo M5
Leagoo M5

Pametni telefon Leagoo M5 predstavlja napravo s katero lahko strete orehe, ste brez skrbi, če ga povozi avto ali pa če vam enostavno pade na tla. Zanimiv izdelek kitajskega proizvajalca ponuja za izjemno ugodno ceno ponuja presenetljivo vzdržljiv pametni telefon, ki se lahko pohvali tudi z predelanim (izboljšanim) operacijskim sistemom Android 6.0, kateri sliši na ime Freeme OS 6.0.

Freeme OS naj bi bil “lažji” od originalnega Androida, kar naj bi omogočilo hitrejše, varčnejše in bolj gladko delovanje naprave. Leagoo M5 se lahko pohvali z možnostjo razširitve pomnilnika na 128 GB ob 16 GB že vgrajenega. Ponaša se s kovinskim ohišjem izjemno trpežne narave, Corning Gorilla Glass 4, ki ščiti vaš ekran in bralnikom prstnih odtisov, kateri ščiti vaše osebne in druge podatke, shranjene na napravi.

Pametni telefon je trenutno v predprodaji pri spletnem trgovcu Everbuying, kjer ga lahko kupite že za 53.73 €. Predprodaja traja do 15. avgusta oziroma do razprodaje omejene količine naprav.

Leagoo M5 vam lahko nadomesti klešče za drobljenje orehov, kladivo in verjetno še kakšen pripomoček, hkrati pa lahko z njim opravljate vsa opravila, ki so značilna za pametni mobilni telefon.

Spletni trgovec poskrbi tudi za garancijo in vračilo denarja, tako da vam za ta del ni potrebno skrbeti. Uspešno nakupovanje želim!



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več