Telefoni
13.02.2013 15:01
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vsak četrti iPhone s poškodovanim ali počenim steklom

V raziskavi zavarovalniške hiše MobileInsurance je skoraj četrtina uporabnikov mobilnikov podjetja iz Cupertina izjavila, da ima njihova naprava poškodovano ali počeno steklo. Kljub temu ti neprestano odlašajo s popravilom naprave.
Podatki britanske zavarovalnice MobileInsurance so pokazali, da se steklena stranica mobilnika iPhone zelo rada poškoduje!
Podatki britanske zavarovalnice MobileInsurance so pokazali, da se steklena stranica mobilnika iPhone zelo rada poškoduje!

Vse več uporabnikov novejših pametnih mobilnih telefonov iPhone podjetja Apple izraža nezadovoljstvo na račun »nekakovostnega« hrbtnega stekla, saj se to namreč izjemno hitro poškoduje in v določenih primerih celo poči. Da to niso le prazne spletne govorice, so pokazali tudi statistični podatki, ki jih je objavila britanska zavarovalnica MobileInsurance. Ta je namreč v okviru lastne raziskave ugotovila, da je na britanskem trgu več kot 23-odstotkov pametnih mobilnih telefonov iPhone s poškodovanim ali počenim hrbtnim steklom.

V raziskavi zavarovalniške hiše MobileInsurance je skupno sodelovalo 2.470 lastnikov Applovih pametnih mobilnih telefonov iPhone. Čeprav je skoraj četrtina uporabnikov mobilnikov podjetja iz Cupertina izjavila, da ima njihova naprava poškodovano ali počeno steklo, jih to pretirano ni motilo in to kljub temu, da so ti imeli mobilnik zavarovan pred poškodbami. Med glavnima razlogoma za odlašanje s popravilom so navedli pomanjkanje časa in nedovzetnost za tovrstne poškodbe.

Neglede na to, ali je vaša naprava zavarovana ali ne, vam priporočamo uporabo zaščitnega etuija, saj se boste z njegovo pomočjo zagotovo izognili marsikateri nevšečnosti. Preventiva je vedno boljša od kurative, a ne?


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več