Računalništvo, telefonija
22.04.2010 10:02
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Je ePoslovanje res nevarno?

Če vas zanimajo nekatere najpogostejše prevare, obnašanje slovenskega potrošnika, spletno bančništvo in uporabni nasveti za varno poslovanje, bo nova številka pravšnja za vas.
Če vas zanimajo nekatere najpogostejše prevare, obnašanje slovenskega potrošnika, spletno bančništvo in uporabni nasveti za varno poslovanje, bo nova številka pravšnja za vas.

V središču nove številke revije Računalniških novic je tokrat ePoslovanje. Slovenci smo sicer resda zadržan narod, kar pa na področju spletnega poslovanja ni nujno slabost. Če vas zanimajo nekatere najpogostejše prevare, obnašanje slovenskega potrošnika, spletno bančništvo in uporabni nasveti za varno poslovanje, bo nova številka pravšnja za vas.

V reviji nas čakajo še zanimive IT novice, uporabni računalniški triki in nasveti, opisi iger in igralnih konzol, IT izobraževanja, IT zaposlitveni oglasi, predstavitveni članki slovenskih podjetij in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

1,49€ – Se splača!

Preko spodnjega obrazca lahko naročite brezplačen ogledni izvod aktualne številke revije Računalniške novice.Vpišite svoje podatke in se prepričajte!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35