Računalništvo, telefonija
Namizni računalniki
13.09.2024 18:00

Deli z drugimi:

Share

Želite res posebno ohišje za svoj računalnik?

Ohišja za računalnike so ključni del vsakega namiznega računalniškega sistema.
Hyte Y60 Persona 3 Reload
Hyte Y60 Persona 3 Reload

Glavna naloga ohišij je zaščita notranjih komponent – matične plošče, procesorja, grafične kartice, trdega diska – pred prahom, umazanijo in fizičnimi poškodbami.

Poleg tega ohišja omogočajo pravilno hlajenje sistema oziroma preprečujejo pregrevanje, kar je ključno za stabilno delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Kakovostna ohišja omogočajo enostavno nadgradnjo in dodajanje novih komponent, kot so dodatni trdi diski, grafične kartice, tudi hladilni sistemi.

Je pa še en vidik računalniških ohišij – in to je estetika. Nekatera sodobna ohišja pri tem izstopajo, tako da lahko uporabniki prilagodijo videz računalnika svojim željam.

Hyte Y60 Persona 3 Reload

Ohišje Hyte Y60 Persona 3 Reload je odlična izbira za tiste, ki iščejo estetsko privlačno in funkcionalno ohišje. Ima panoramsko zasnovo iz kaljenega stekla s tremi ploščami, kar omogoča vrhunske fotografije in možnosti gledanja. Ohišje je primerno za matične plošče do oblike E-ATX in podpira do 2x 3,5″ HDD ali 4x 2,5″ HDD/SSD. Vključuje že 3x prednameščene ventilatorje Flow FE12 in podpira vodno hlajenje, kar zagotavlja optimalno hlajenje sistema.

Več podatkov najdete NA POVEZAVI.

Hyte Y40 Watson Amelia Bundle Tower

Ohišje Hyte Y40 Watson Amelia Bundle Tower je omejena izdaja ohišja, ki ponuja globoko harmonično oblikovalsko strukturo. Dvodelno panoramsko steklo omogoča popolnoma neoviran pogled na delovanje vašega sistema. Y40 razširi podporo GPU na 4 polne reže z dodatnim prostorom za pretok zraka med robom kartice in steklom. Vrhunsko so poskrbeli tudi za hlajenje, med drugimz  dvema vnaprej nameščenima ventilatorjema (120 mm) in in dodatnimi možnostmi za hrajenje.

Več podatkov najdete NA POVEZAVI.

Hyte Y40 Mori Calliope Bundle

Ohišje Hyte Y40 Mori Calliope Bundle je prav tako omejena izdaja z enakimi funkcionalnostmi kot Watson Amelia Bundle. Ponuja dvodelno panoramsko steklo, podporo za 4 polne reže GPU in vnaprej nameščena ventilatorja.

Več podatkov najdete NA POVEZAVI

Da bo imelo vaše ohišje dovolj prostora za vse komponente, hkrati pa bo kakovostno, razširljivo in »zračno«, je seveda ključnega pomena. Če pa želite ohišje, s katerim se boste vsak dan z veseljem spogledovali in bo preprosto drugačno v najboljšem pomenu te besede, si omislite enega izmed omenjenih.

Več najrazličnejših ohišij za računalnike najdete v spletni trgovini Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ohišja za računalnike

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več