Računalništvo, telefonija
Namizni računalniki
23.09.2024 07:45

Deli z drugimi:

Share

Refurbished namizni računalniki iz POSLOVNE linije: zmogljivi a poceni

Refurbished namizni računalniki združujejo visoko zmogljivost in nizko ceno, tako da ob nakupu ne boste porabili celotnega zneska, ki ste ga imeli v mislih. Ali pa boste porabili vse, ampak pri BBT.si so za ta znesek na voljo boljši refurbished namizni računalniki, kot ste ga imeli sicer v mislih – z boljšimi procesorji, grafičnimi karticami, z več prostora na disku, več RAM-a ... V obeh primerih je zmaga vaša.

Vse na enem mestu

Ko kupujete računalniško opremo, je najbolje, da dobite vse na enem mestu. Najprej zato, ker si nihče ne želi ves teden obiskovati različne trgovine in za to zapraviti kopico dragocenega časa. Kar pa je še bolj pomembno je to, da se boste lahko ob kakršnikoli potrebi po pomoči ali podpori, če boste vse kupili na enem mestu, lahko zanesli na strokovnjake ponudnika –  za prav vse stvari, ki ste jih tam kupili. In zato je BBT.si prava izbira.

Ne glede na to, ali iščete izdelke v kategoriji refurbished namizni računalniki ali monitorji ali kakšno drugo obnovljeno računalniško opremo za domačo ali poslovno rabo, vam bodo z veseljem priskočili na pomoč in pomagali s strokovnimi nasveti.

Cena je pri vsakem nakupu velik faktor

Na njihovi spletni strani BBT.si lahko pregledate pestro ponudbo vse računalniške opreme. Zagotovo pa boste med prvimi stvarmi opazili ugodne cene. Obnovljeni (refurbished) računalniki iz boljše, POSLOVNE linije so najbolj zanimivi prav zato, ker za svoj denar dobite največ. Cena je faktor, ki vpliva na nakup vsakega  izdelka. In tu BBT.si blesti, saj ponuja računalnike, ki delujejo in izgledajo kot novi, a za ceno, ki jo oklestijo tudi za polovico ali celo več.

Zakaj so torej refurbished namizni računalniki tako zanimivi in zakaj jih kupiti?
Zaradi nižje cene, pri kateri pa kakovost ne trpi, saj pri njih prejmete le najboljše računalnike, ki so dovolj zmogljivi tudi za najnovejše različice programov. Kako jim to uspe?

Najboljši refurbished namizni računalniki so iz POSLOVNE linije

V svojem portfelju imajo zgolj računalnike POSLOVNE linije in znanih proizvajalcev, kar zagotavlja najboljšo možno kakovost. Poleg tega so refurbished namizni računalniki, ki pridejo v njihove roke, temeljito pregledani s strani več strokovnjakov, ki si vzamejo več ur časa, da vse komponente temeljito preverijo in zamenjajo kakšno, ki ni popolna. V  večini primerov pa se ukvarjajo z nadgradnjo obstoječih sistemov predvsem z dodajanjem delovnega pomnilnika, nadgradnjami diskov in grafičnih kartic.

Tako so njihovi refurbished namizni računalniki skoraj kot novi, saj nudijo najvišji standard obnovljene opreme – BBT kakovost.


Izjava kupca

“Če mi računalničar ne bi povedal, da računalnik ni nov, sploh ne bi opazil. Izgleda kot nov, dela kot nov, le pol manj sem plačal za njega. Škoda, da sem tako dolgo razmišljal, ali bi kupil obnovljen računalnik … moja pričakovanja ste presegli! “

”Takšne in podobne izjave od naših strank prejemamo vsak dan in s ponosom stojimo za BBT standardi obnove,” pove Julij Slapšak, ki že več kot 20 let vodi BBT.si, ki je z naskokom največje podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja z procesom obnove in prodajo obnovljenih računalnikov.

Julij Slapšak že več kot 20 let vodi BBT.si

Delali bodo še vsaj 6 let po nakupu, v ceno vključen Windows PRO

Velika prednost tovrstnih računalnikov POSLOVNE linije je tudi dolga življenjska doba, saj vam zagotavljajo, da bodo delovali še vsaj 6 let od nakupa pri BBT.si. Delujejo seveda še dlje, a ker pričakujemo, da je računalnik hiter in odziven, je po teh letih potrebna temeljita nadgradnja ali nakup drugega.

Da ne boste mislili, da smo s prednostmi že zaključili. Z nakupom lahko dodatno prihranite tudi pri licenčnem operacijskem sistemu Windows PRO, ki je vključen v ceno opreme. Tu govorimo o najnovejših in ne kakšnih zastarelih verzijah operacijskega sistema.


Računalnik vam lahko sestavijo tudi po vaših željah, dodajo sistemski pomnilnik (RAM), disk, po potrebi grafično kartico …


Najboljši prijatelji računalnikov so monitorji

Refurbished namizni računalniki in monitorji delujejo v simbiozi, drug brez drugega enostavno ne zmorejo. Zato si pri BBT.si izberite tudi primeren profesionalen monitor. Tudi tu gre za obnovljeno opremo, ki ji ob isti vrhunski kakovosti oklestijo ceno, kar je balzam za vašo denarnico. Izberite si dober poslovni monitor, da bo balzam tudi za oči. Glede strokovnega obravnavanja opreme velja isto kot pri računalnikih. Gredo skozi skrbne roke strokovnjakov, ki jamčijo za njihovo delovanje. To so monitorji priznanih proizvajalcev in nesporne kakovosti.

Celostna podpora

Pri BBT.si vam ob nakupu in po njem nudijo vso podporo, imajo pa tudi lasten servis, ki je namenjen izključno njihovim strankam. Tudi če boste po nakupu potrebovali pomoč ali zgolj nasvet, vam bodo vedno na voljo – tudi izven garancijskega roka!

Zavedajo se, da je čas denar, zato so se zavezali, da bodo morebitne težave v 95 % primerov rešili v le 48 urah od prijave.

Največja zaloga obnovljene opreme v Sloveniji je na voljo na spletni strani: 


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Brown Bear Team (BBT)
Za več informacij so vam na voljo pri Brown Bear Team (BBT)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Brown Bear Team (BBT)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več