PROLON d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 58925953
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
7199635000
Transakcijski račun:
SI56 0510 0801 5700 606
Osnovna dejavnost:
G47.420 Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah s telekomunikacijskimi napravami
Ustanovitelj:
Matej Lončarič

Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio Prolon, ki ponuja celovite storitve od grafičnega oblikovanja do malo in velikoformatnega tiska ter tiska na tekstil in platno. Ponašajo se tudi z visokokakovostnimi nalepkami za vozila in še številnimi drugimi kreativnimi storitvami.

Leta 2017 je ekipa podjetja Prolon prevzela obstoječe posredniško mesto podjetja Telekom Slovenije. S svežim pristopom so prenovili grafično podobo, trgovino pa obogatili z raznoliko ponudbo. Ta vključuje širok izbor mobilnih telefonov in dodatne opreme, poleg tega pa nudijo tudi strokovno svetovanjeprodajo ter servis mobilnih telefonov in računalnikov. Njihovo bogato ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.prolon.si.

Servis in svetovanje

Redno vzdrževanje računalniških sistemov in mobilnih naprav je ključno za njihovo dolgoročno delovanje. V primeru okvare zaradi dotrajanosti strojne opreme ali ostalih zunanjih dejavnikov, pristopite do podjetja Prolon d.o.o. Nudijo vam servis telefonskih aparatov in računalnikov pod okriljem izkušenih IT strokovnjakov.

Če ste se odločili za nakup novega namiznega računalnika ali pa le-tega že imate doma v stanju pripravljenosti, potem potrebujete še kakovosten monitor. Izbirate lahko med monitorji Philips, AOC, Lenovo, HP, DELL in drugimi, ki se razlikujejo predvsem po namembnosti. Za oblikovanje in kreiranje vsebine se priporoča IPS zaslon, ki zagotavlja natančnost in širok spekter barv. Za vsakdanjo rabo je primeren skorajda vsak zaslon, pozorni bodite le na ustreznost priključkov in velikost monitorja.

Grafični studio Prolon

S prijaznostjo in ustrežljivostjo svoje ekipe so v kratkem času s poslovalnico pridobili prepoznavnost v širšem okolju. Leta 2021 so razširili svojo dejavnost na področje grafičnega oblikovanja in tiska. V kratkem času so se uveljavili pri večjih podjetjih na Kozjanskem s katerimi redno sodelujejo.

S Prolonom redno sodeluje tudi podjetje Lagerhof, kjer pravijo:

»Sodelovanje s Prolonom nam je v veliko zadovoljstvo, saj so ažurni, redni in kvalitetni. Vedno najdejo rešitve, s svojimi idejami, pa mnogokrat pripomorejo k še boljšem končnem izdelku!«

To o izkušnji z njihovim podjetjem pravijo v Gostilni Krpan:

»S podjetjem Prolon d.o.o. sodelujemo na področju tiska, mobilnih telefonov, računalnikov in ostale tehnične opreme, kjer se vedno znova izkažejo za izjemno zanesljive in strokovne. Iskreno jih priporočamo vsem, ki iščejo kakovostne rešitve in profesionalen pristop.«

Ponujajo vrhunske storitve na področju grafičnega oblikovanja, vključno z ustvarjanjem vabil, čestitk, tabel, transparentov in logotipov in oblikujejo celostno grafično podobo podjetja.

Na področju tiska zagotavljajo maloformatni tisk za vizitke, vabila, letake, zloženke ter velikoformatni tisk za plakate in transparente (do širine 160 cm). Ponašajo se tudi s tiskom na tekstil, vključno z otroškimi oblačili, majicami in delovnimi oblačili. Strankam omogočajo tudi tiskanje fotografij vseh dimenzij, vključno z velikimi dimenzijami do širine 100 cm, tudi na platno. Specializirani so za tiskanje na skodelice, puzzle, vrečke, pisala in druge izdelke, kar pomeni, da so tudi odlična izbira tudi za poslovna darila.

Prolon ponuja tudi izdelavo nalepk, ki so dostopne na njihovi spletni strani Kupinalepko.si. Na tej spletni strani so na voljo avto-, moto- in stenske nalepke. Poleg tega omogočajo tudi personaliziran tisk nalepk, prilagojen potrebam različnih podjetij, njihovih vozil ali drugih poslovnih zahtev.

Podjetje Prolon se ukvarja še z mnogimi drugimi projekti

Vendar to še ni vse, kar ponujajo. Poleg tega so pravi naslov za urejanje vašega doma ali poslovnega prostora, saj izvajajo tudi diamantno vrtanje in preboje skozi stene.

Za unikatne bodije in majice obiščite njihovo spletno stran Najin svet.si, medtem ko lahko v trgovini odkrijete tudi dišeče parfume.

KONTAKT:

POSLOVALNICA IN TRGOVINA:

info@prolon.si,

041 364 535,

osebno: na naslovu Rogaška cesta 27, od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, v soboto pa med 8. in 12. uro,

ponudbo si lahko ogledate na www.prolon.si.

GRAFIČNI STUDIO:

tisk@prolon.si,

031 450 836.

VRTANJE:

matej@prolon.si

031 254 577.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja PROLON d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PROLON d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.