AV Receiver Onkyo TX NR 609 Black / Silver

Cena: 551,08€

AV Receiver Onkyo TX NR 609 Black / Silver

7.2 kanalni A/V Surround Home Theatre Receiver Onkyo TX-NR609
Modelno leto 2011

Onkyo TX-NR609 je najnovejši 7.2 kanalni omrežni A/V sprejemnik (receiver).
Ko ciljamo na točko kjer se srečata vrednost in vrhunska funkcionalnost naletimo na Onkyevo klasiko – AV sprejemnik TX-NR609.

Ta THX® Select2 Plus™ certificiran AV receiver je sposoben predvajati multimedijske vsebine vseh vrst neglede na njihov izvor; CD, DVD, Blu-ray, iPod, iPhone, iPad, USB prenosni disk, USB ključek, glasba na oddaljenem izvoru – računalnik oz. internetne vsebine (internetni radio).

Vsi šesti HDMI vhodi nudijo podporo 3D videu in ultra vioki resoluciji 4K z video upscaling-om prekoMarvell Qdeo™ tehnologije.
HDMI vhodi pa prav tako omogočajo prenos Master kvalitete Dolby in DTS avdio formatov, kot tudi razširjen prostorski (surround) Audyssey DSX™ in Dolby® Pro Logic® IIz zvok.

Tro nivojsko Darlington vezje in Onkyev lastniški WRAT zagotavljata čiste in prepričljive zvočne zmoglivosti ojačevalca. 7.2 zvočniška konfiguracija pa omogoča, da na sistem poleg sedmih zvočnikov priklopite še dva aktivna nizkotoca in si s tem zagotovite zares močan udarec basa.

Velik ekran na prednji strani AV sprejemnika vam omogoča dober pregled nad informacijami in vam omogoča enostavno navigiranje po menijih.

Onkyo TX-NR609 je naprava, ki definitivno predstavlja najbolj racionalno izbiro, ko primerjamo vrednost in izjemno funkcionalnost, ki je želja vsakega ljubitelja domačega razvedrila.

Naročilo in nakup Spletna trgovina PlayRoom.si
Povezava do izdelka


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem ALS AI d.o.o.

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več