Računalništvo, telefonija
11.11.2016 17:45
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Do največjega GAMING dogodka in sejma ZABAVNE ELEKTRONIKE le še nekaj dni!

Do največjega GAMING dogodka in sejma ZABAVNE ELEKTRONIKE le še nekaj dni!
Do največjega GAMING dogodka in sejma ZABAVNE ELEKTRONIKE le še nekaj dni!

Še nekaj dni in pričel se bo največji sejem Zabavne elektronike in gaminga oz. igričarstva v Sloveniji, ki bo potekal med 18. in 20. Novembrom 2016 na Gospodarskem razstavišču.

Pričakujej vas program s področja zabavne elektronike, računalništva, fotografije, HI-FI opreme, radio amaterstva, tehnike, multimedije, robotike, modelarstva, telefonije in drugih sorodnih področij. Na skoraj 3000 m2 vas bo čakala tudi bogata ponudba razstavljavcev s področja računalništva, tehnike, fotografije in gaminga/igričarstva. Zabavali se bomo na simulacijah voženj, nadeli si bomo očala in se potopili v svet virtualne resničnosti in še mnogo drugega!

V sklopu sejma ne zamudite tudi največjega gaminga v Sloveniji!

Sejma s tako zanimivo vsebino za vse generacije v Sloveniji še ni bilo! Poleg zanimivega razstavno-prodajnega programa bo sejem nudil še veliko drugih kvalitetnih vsebin. Zagotovite si svojo vstopnico PO AKCIJSKI CENI: http://www.comptech.si/sl/news/show/2000


Urnik sejma:

  • petek, 18. 11. 2016: 9.00 – 19.30
  • sobota, 19. 11. 2016: 9.00 – 19.30
  • nedelja, 20. 11. 2016: 9.00 – 19.30


Povzetki vsebinskega programa sejma

  • Največji gaming turnir v Sloveniji (tako na konzolah kot na račnalnikih, igranju družabnih iger Weiß Schwarz, norih voženj na simulatorjih dirkaških iger, ponudba akcijskih junakov in ostalih artiklov s področja filma, animee, pop-kulture in gaminga;
  • Prvi Comp-Party – mednarodni epicenter Comptech LAN party z več sto udeleženci. Obiskovalci bodo lahko sodelovali na turnirjih z bogatimi nagradami in v živo igrali najnovejše uspešnice s področja igričarstva (CALL OF DUTY, PES 2017, OVERWATCH,…..,).
  • DJ šolo bo predstavil DJ Lovro, priznanislovenski DJ / animator / voditelj / glasbeni producent / remix-er / organizator dogodkov, ki v sklopu svoje dejavnosti enkrat do dvakrat letno za mlade navdušence.
  • Šolo rokenrola pa bo predstavil zavod za glasbeno izobraževanje in kulturo – privatna glasbena šola za moderno in popularno glasbo. Šola temelji na poučevanju moderne in popularne glasbe in prav tako danes najbolj priljubljenih inštrumentov kot so kitara, klavir in klaviature, bas kitara, harmonika, bobni in tolkala, solo petje in elektronska glasba.
  • Segment fotografije s ponudbo najnovejšeh modelov fotoaparatov in objektivov in brezplačne foto delavnice; kot so veščine rokovanja s fotoaparatom, pod vodstvom Društva fotografov SVIT iz Celja ter znani slovenski fotograf Žiga Gričnik.
  • Prvi slovenski manga strip – MAGnet je prvaslovenska revija s prevedenimi japonskimi mangami. Pišejo tudi o animejih in japonski pop kulturi Manga.
  • Mednarodno tekmovanje v telegrafiji s programom Morse Runner z zanimivimi nagradami in diplomami za najboljše. Tekmovanje bo trajalo vse dni sejma. Razglasitev najboljših in podeljevanje nagrad in diplom bo potekalo zadnji dan sejma.

Program za šole in mladino

Po predhodnih najavah organiziran poseben program za šolo:

  • Šola učenja diatonične harmonike: Vsak se lahko nauči igranje harmonike s prvim prvim profesionalnim računalniškim programom za učenje harmonike.
  • Prvi slovenski Manga strio – MAGnet: Predstavitev MAGnet-a je prva slovenska revija sprevedenimi japonskimi mangami. jih in japonski pop kulturi Manga in risarka in ilustratorka mange in anime Laura Vatovani in znane cosplax Akira Nekomata.
  • Mednarodno tekmovan je v telegrafiji: S programom Morse Runner z zanimivimi nagradami in diplomami za najboljše. Tekmovanje bo trajalo vse dni sejma.

ZABAVEN, INOVATIVEN IN TAKO IN, DA GA SIGURNO NE SMETE ZAMUDITI!

Več o sejmu na www.comptech.si.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več