Aplikacije in dodatni programi
26.04.2022 09:46

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (34. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Berserker Online

Cena: brezplačno

Berserker Online je igra z elementi RPG. Igra ni ravno kaj preveč posebnega, je točno tako, kot bi od nje pričakovali. Glavna ideja zgodbe je uporaba junakov za premagovanje sovražnikov. Igra ima tudi temnice, šefe in areno PvP. Uporabljena je klasična mehaniko igranja, s katero se krepi orožje in na sploh sposobnosti junakov. Razvijalci morda preveč obljubljajo, vendar pa gre vseeno za dobro zabavo. Na žalost je imela igra na dan izida nekaj napak, ki so povzročile težave pri nalaganju igre. Portal Android Authority piše, da so se z napakami razvijalci že spoprijeli, če pa se še niso, počakajte še nekaj dni.

Prenos iz Google Play trgovine!

Zola Watchfaces

Cena: $0.99 za posamezno temo

Zola Watchfaces screenshot 2022

Zola Watchfaces je razvijalec v trgovini Google Play, ki je pred kratkim predstavil več novih Wear OS tem. Motivi se med seboj rahlo razlikujejo, vendar ima večina od njih podobne značilnosti. Vključujejo stanje baterije, vedno prižgan zaslon, 24- ali 48-urni način in še več. Kljub temu, da v ponudbi ni posebej izstopajočih se dizajnov, nas je pritegnila cena. Vsekakor se splača malce pobrskati in razmisliti o prenovi izgleda vaše pametne ure.

Prenos iz Google Play trgovine!

Time Defenders

Cena: brezplačno

Time Defenders je mobilna RPG igra s sistemom “gacha”. Na seznamu je več kot 70 junakov, skoraj zagotovo pa jih bo še več. Ta igra je precej spodobna zaradi same mehanike. Liki so v celoti naglašeni in imajo spodobne animacije. Zgodba ni slaba in celoten paket se igra precej dobro. Ima veliko običajnih “gacha” pasti, kot je dolgočasno brušenje za nadgradnjo enot. Sčasoma bo igra postala bolj mukotrpna in dolgočasna, tako kot vse druge igre, vendar iskreno povedano ni slaba.

Prenos iz Google Play trgovine!

Proton Calendar

Cena: brezplačno

Proton Calendar screenshot 2022

Proton Calendar je najnovejša aplikacija v programskem paketu Proton. Začetek beta različice je bil pripravljen za uporabo, čeprav morate biti za uporabo koledarja obstoječi uporabnik programa Proton. Sam koledar je zelo dober. Vključuje kvalitetne in uporabne gradnike, ponavljajoče se dogodke, funkcijo dnevnega načrtovalca in temni način poleg svetlega načina. Ta aplikacija se od podobnih razlikuje po tem, da ima “end-to-end” šifriranje na strežnikih v Švici.

Prenos iz Google Play trgovine!

Dungeon of Gods

Cena: brezplačno

Dungeon of Gods je akcijska RPG igra z zelo preprosto mehaniko. Malo spominja na igro Nonstop Knight, tako da če ste jo igrali, si lahko predstavljate, kaj vas čaka. Vstopite, se sprehodite in ubijete nekaj zlikovcev. Od tam si prislužite plen, ostanite pred krivuljo težavnosti in nadaljujte. To je osnovna igralna zanka, čeprav lahko storite še nekaj drugih stvari. Gre za spodobno igro, mikrotransakcije pa bi lahko bile vsekakor slabše. Edine težave so nekatere zgodnje napake, ki lahko občasno povzročijo sesutje ali težave s povezavo.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več